Senatorul PSD Doina Federovici sensibilizeaza Ministerul Muncii in privinta ocuparii posturilor vacante din sistemul de asistenta sociala

Doina Federovici
Doina Federovici

Avand in vedere interpelarea adresata de catre senatorul PSD Doina Federovici ministrului Muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstnice in data de 11 februarie 2013 cu privire la gravele probleme cu care se confrunta unitatile de asistenta sociala de pe raza judetului Botosani, raspunsul primit precizeaza ca ministerul a initiat un nou proiect de hotarare de Guvern privind ocuparea posturilor vacante dupa data de 1 ianuarie 2013 pentru personalul  din sistemul  de asistenta sociala, proiect care va fi transmis spre avizare ministerelor competente.

„Interpelarile fac parte din activitatile curente ale unui parlamentar activ, caruia ii pasa cu adevarat de problemele celor care l-au mandatat, si nu numai,  si nu pot decat sa ma bucur cand vad ca eforturile mele se concretizeaza in mobilizarea ministerului in a se apleca cu un real interes asupra acestor grave probleme din sistemul de asistenta sociala„,  a mentionat senatorul Federovici.

One thought on “Senatorul PSD Doina Federovici sensibilizeaza Ministerul Muncii in privinta ocuparii posturilor vacante din sistemul de asistenta sociala

  1. Felicitari doamnei senator. Singurul parlamentar de Botosani cu activitate concreta, palpabila. Aveti tot respectul nostru stimata doamna! Sa auzim si reactiile carcotasilor de acum…urmeaza comentariile postacilor”profesionisti”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *