Elevii de la Liceul „Elie Radu” vor face cursurile din nou în şcoală

Liceul "Elie Radu" BotosaniConducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a decis ca elevii de la Liceul tehnologic „Elie Radu” să fie transferaţi din internat în clădirea reabilitată, chiar dacă aceasta este funcţională doar pe două nivele. Din cauza lucrărilor de reabilitare începute şi neterminate, activitatea educaţională se desfăşoară din 2009 în internatul şcolii. DE luna viitoare, vor învăţa în clădirea liceului, reabilitată în proporţie de 80%.

La Liceul Tehnologic „Elie Radu” am găsit şi o altă soluţie, aceea de a începe cursurile chiar de luna viitoare în şcoala reabilitată, finalizată pe două nivele. Vom limita accesul astfel încât elevii să nu treacă la parter. Vom avea discuţii cu constructorii de acolo, va merge şi domnul primar, astfel încât să găsim o soluţie, pentru că este păcat ca un asemenea liceu să nu aibă cerinţă în rândul elevilor„, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Şefa IŞJ susţine că numărul elevilor care învaţă în această unitate de învăţământ a scăzut considerabil în ultimii ani şi asta din cauza condiţiilor improprii desfăşurării procesului de învăţământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *