Botoşănenii fără datorii la apă îşi pot face contorizare individuală. Vezi condiţiile!

contor-apaBotoşănenii care au de suferit de pe urma celor care nu-şi plătesc apa pot solicita operatorului de apă contorizare individuală, la intrarea în apartament. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că investiţia va fi susţinută şi de CJ, care va contribui cu 40% din suma totală. Societatea Nova Apaserv a trecut, de marţi, la debranşarea mai multor scări de bloc din cauza debitelor mari înregistrate la apă.

Vrem să facem conectarea pe exterior ca să le dăm apă celor care au plătit, iar celor care nu plătesc să nu le mai dăm. Dar trebuie să vină şi oamenii cu nişte bani, pentru că societatea nu are de unde. Facem ca la gaz sau lumină, iar cel care nu plăteşte îl debranşăm, ca să nu mai sufere altul. În situaţia în care cei fără datorii au apa întreruptă, în contract spune clar că în zilele cât au avut apa întreruptă să nu le mai încasez, adică să primească trei zile apă gratuită„, a spus Ţurcanu.

Contorizarea exterioară pe o scară de bloc ar ajunge la aproape 6000 lei, iar contribuţia CJ ar urma să fie de 2500 lei în acest caz.

2 thoughts on “Botoşănenii fără datorii la apă îşi pot face contorizare individuală. Vezi condiţiile!

  1. …taranilor….de ce este contor sigilat in fiecare apartament ???…intrati si luati contoarele la rau-platnici-sau sunteti prea comozi ?!?!…jenantilor !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *