Conducea un moped fără permis

masina politie frontieraPoliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit lucrare penală unui cetăţean român care a fost depistat conducând, deşi nu poseda permis de conducere.

În data de 3 martie, ora 21.40, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Dorohoi/I.T.P.F. Iaşi care desfăşurau o acţiune specifică, au oprit pentru control în localitatea de frontieră Corjăuţi, jud. Botoşani, un moped, condus de cetăţeanul român Sorin T., în vârstă de 20 de ani.

La solicitarea documentelor şi a permisului de conducere, Sorin T. nu a putut prezenta permisul, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit  faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Dorohoi i-au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere  pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând a fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, cu propunere de declinare de competenţă către organele abilitate.

One thought on “Conducea un moped fără permis

  1. Bravo lor ! Politistilor ! Parvenitii dracului ! Iau spaga si inchid ochii la tigari si alcool dar sunt deosebit de vigilenti la „marele pericol public – mopedistii fara permis”. Sa le fie rusine analfabetilor (marea majoritate, nu chiar toti) care au facut liceul la seral si facultatea la Spirtu Haret (facultatea X si O) iar acum sunt mari oameni ai legii platiti mai bine decit medicii, profesorii si specialistii din diferite domenii !!! Din partea mea un sincer SICTIR !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *