Vezi câştigătorii fazei judeţene a Olimpiadei Sportului Şcolar la şah

ONSS sah fete Duminică s-a desfăşurat la Colegiul Naţional AT Laurian, faza judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la şah, competiţie rezervată elevilor de licee şi şcoli gimnaziale.

La competiţie au participat un număr de 48 şahişti, din care 20 fete (8 liceu şi 12 gimnaziu) şi 28 băieţi (14 liceu şi 14 gimnaziu), câştigători ai fazelor municipale care s-au desfășurat în data de 16 februarie 2013. Competiţia s-a desfăşurat conform regulamentului Federaţiei Române de Şah. Timpul de joc fiind de 30 de minute/jucător. Fetele de la liceu au jucat în Sistem Turneu 5 runde, iar ceilalţi în Sistem Elveţian 7 runde.

ONSS sah baietiOrganizatorul acestei competiţii este inspectorul şcolar de specialitate Hîrtie Gabriel.

Arbitrajul a fost asigurat de profesorii Diaconu Silvia- Carmen de la Palatul Copiilor Botoşani, Alecsa Elena de la Colegiul National „A.T. Laurian” Botoşani şi Nistor Marius de la Liceul Tehnologic „Al. Vlahuţă” Şendriceni.

La fete liceu, câştigătoare a fost eleva Ştefania Popovici de la Colegiul Naţional AT Laurian, iar la băieţi liceu Dan Leonte de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu.

La fete gimnaziu, s-a impus Irina Zoiţanu de la Şcoala 10 Botoşani, în timp ce la băieţi a câştigat Gabriel Romario Stoian de la Liceul Teoretic Nicolae Iorga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *