Priscom renunţă la trei curse de Iaşi în favoarea RVG

priscom botosaniFirma de transport Priscom din Botoşani a renunţat la cele trei curse de Iaşi care au fost câştigate, săptămâna trecută, în urma licitaţiei organizate de Autoritatea Română Rutieră.

Cursele cu plecare din Botoşani la orele 10.00, 16.30 şi 20.30 ar fi trebuie să fie preluate, de la 1 mai, de Priscom, însă patronul acestei societăţi, Aurel Prisacaru, a decis, în urma unor negocieri, să le cedeze firmei RVG Speed. În aceste condiţii, RVG Speed va continua să efectueze cursele de Iaşi pe care le are şi în prezent.

Le-am cedat. Nu-i prima dată când i le dau. Am dovedit că sunt om. Nu ştiu dacă altul ar fi făcut-o în locul meu”, a afirmat Prisacaru.

Pe 28 februarie, ARR a anunţat că Priscom a câştigat toate cele şase curse Botoşani- Iaşi pentru care a licitat, dar ulterior a renunţat la trei dintre ele în favoarea firmei familiei senatorului Viorel Grigoraş.

De asemenea, ginerele patronului de la Priscom, Adrian Rosu, care deţine firma Auto Dimas Iaşi, a câştigat trei curse Botoşani- Iaşi.

Desemnarea câştigărilor s-a făcut pe criterii tehnice, ţinându-se cont atât de vechimea firmelor pe trasee, dar mai ales de vechimea maşinilor. Se pare că Priscom a venit pe aceste trasee cu maşini fabricate în 2012.

31 thoughts on “Priscom renunţă la trei curse de Iaşi în favoarea RVG

  1. Oare nu ar fi fost corect sa fie reluata licitatia?
    Poate sunt firme care sunt mai indreptatite decat RVG sa ia acele trasee?
    Sau nu au patron politician in parlament(sau senat)!
    Contac a fost sef la Autobaza transporturi marfa inainte de revolutie si unde a ajuns? Grigoras a fost sef la Transporturi calatori…s-ar putea sa urmeze si el…

  2. nu va este rusine hotilor,d pris comm,luati atatia bani p pachete,faceti atati bani necurati cu biletele ptr pensionari,si tot nu va ajunge…vai c bn ati facut voi…rusine sa va fie firma d hoti

  3. hai k esti penibil Prisacarule,ai facut tu asta ptr Senatorul Grigoras,te lasi d mintit lumea p fata…sunteti o firma de 2 bani…tristilor

  4. E pur si simplu o modalitate de a-i da cezarului ce e al cezarului. De fapt firma RVG e mult mai veche pe acest traseu, iar calitatea serviciilor a fost intotdeauna impecabila. Din toate astea castiga in primul rand pasagerii pentru ca o competitie de genul acesta nu te poate obliga decat la standarde foarte ridicate. Sa castige cel care e mai bun! Cat despre Iasi, nu cred ca este vreun student din zona care sa nu asocieze traseul cu numele RVG. Restul? Nume care vin si pleaca, profesionistii raman pana la capat!

    1. Bai ONEDIN! lasa vrajeala cu traditia!ati licitat si ati pierdut iar cele trei linii sant spaga pentru senatorul Grigoras :)))) Profesionistii manivelei!!!

  5. CRED CA AR MERITA CEI DE LA RVG SA CONTINUE ,EU PERSONAL APRECIEZ RESPECTUL SI PROFESIONALISMUL ANGAJATILOR

  6. Tu nu ai fi om indiferent de suma si ma bucur ca esti ccccomentacul de servici si pentru ca prestezi si la aceasta ora ………………FELICITARI!!!!!!!!!!!

  7. Mda, dacă și Prisacaru ăsta mai este om atunci suntem în povesti.. sa spună Cum a luat cursele astea ultima oară.. se compara mașinile lui cu ale rvg-ului? Ar fi bine să tacă și sa se ascundă că se face de râs!

  8. Mai ….acesta a lu Prisacaru….daca stau bine si ma gandesc….RVG este singura firma corecta pe piata la ora actuala, cu oferte bune, intelegatori mereu cu clientii, personal amabil, respectuos….unde nu-ti impune nimeni cat sa dai pentru un pachet la Iasi, cum fac angajatii tai(te jacmanesc pe fata)!!Bravo RVG!!!!!

  9. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ma bucur pentru domnul Grigoras, chiar e un om bun si merita! RVG si-a castigat cu munca locul pe piata iar angajatii sai l-au stimat intotdeauna. La mai mare!

  10. Cred ca toate cursele de Iasi trebuiau castigate de RVG, ei sunt intelegatori atunci cand trimiti un pachet unui student , nu-ti pun pret fix ca cei de la Priscom, au grija de bagaje, nu primesc ” atentii ” de la studenti cand trimit sacosele goale inapoi. Cand circuli cu cei de la RVG ai siguranta, a ta si a bagajelor pe care le ai . Suntem foarte multumiti de RVG si chiar suntem suparati ca au atat de putine curse la Iasi. Patronatul firmei RVG, trebuie sa lupte sa- regastige traseele, deoarece sunteti o firma serioasa , iar calatorii au nevoie de serviciile voastre.

  11. out”tu chiar crezi ca Grigoras ia dat cv,vreo”suma modica”!?
    eu nu cred,la c stare areGrigoras,ma indoiesc,asa k nu mai vorbiti prostii,ca nu ia dat nimik….asa a lasat el inteles,dar nici p departe nu iadat nimic,mult paaaaa,cred dar altcv,avarele asta dupa bani d Prisacaru nu ar fi renuntat l nimic in lume ptr cursa asta,da ti seama,asa ca nu mai aberati

  12. Mai ….acesta a lu Prisacaru….daca stau bine si ma gandesc….RVG este singura firma corecta pe piata la ora actuala, cu oferte bune, intelegatori mereu cu clientii, personal amabil, respectuos….unde nu-ti impune nimeni cat sa dai pentru un pachet la Iasi, cum fac angajatii tai(te jacmanesc pe fata)!!Bravo RVG!!!!!

  13. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    S-a retras si a renuntat, datorita faptului ca masinile prezentate din 2012 nu erau „chiar” din acel an……….si sa nu fie mazilit a demonstrat ca este om. A-ti priceput nu ?

  14. Din toate comentariile Spuse mai sus,toate persoanele sunt angajați ai firme rvg.prea multă lauda de sine. Mai bn nu ați vb.Rvg singura firma care merge in gaura k sa distruga piața .

  15. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Am fost la Priscom, am cumparat bilet dus-intors in aceeasi zi, si cand le spun ca las masina la ei in parcare au sarit in sus ca nu am voie. Fara comentarii…

  16. astia-s postacii din campania electorala! astia nu pleaca acasa decat dupa ce va iesi cacarau din schema! cat despre licitatie se vede ca a fost o manarie, legea e facuta pt smecheri! intr-o tara civilizata, in cazul de fata, prin nepreluarea traseului de firma castigatoare, se facea o noua licitatie! sau masinile inscrise la licitatie, cele ale priscomului, ar trebui interzise pe alte trasee! ele au licitat pt cursele de iasi, atunci iasul sa faca! dar ordinariile din romania vor disparea cand romanul se va trezi si va iesi in strada cu toporul si coasa!

  17. auzi „calator”de ce crezi ca cei are au comentat mai sus sunt doar angajatii firmei RVG? de ce nu t gandesti k sunt chiar cei care au respect si apreciaza munca depusa de firma si angajatii sai,…..si nu cred ca e sg firma care mg spre gaura…din cate imi amintesc eu nu aceasta firma este anchetata ptr furt si hotie!nu cred ca au facut ei magarii cu biletele pensionarilor,nu cred ca cei d la RVG au pus taxa p pachete ,si nu mai fa atatea acuze ca ii lauda lumea,lumea vorbeste ceea ce vede,respect firmei ,si oricat ati incerca sa denigrati firma,oamenii stiu de ce tin cu RVG,”Loialitatea in fata calatorilor” asa k gura mica mancatorilor acuzatori platiti

  18. trebuie anulata licitatia si facuta alta caci nu este corect si amintiti TOATE ACCIDENTELE SPRE IASI RVG LE-A AVUT, INCLUSIV DOUA AUTOCARE DE -A LOR S-AU CIOCNIT INTRE ELE,DE LA CONCURSUL INTRE SOFERASI

  19. Sa se faca o noua licitatie, Priscom sa nu mai fie primita pentru neseriozitate, sa poata participa si alte firme de transport si sa vedem daca va mai castiga RBG-ul.
    Cu ani in urma cand RVG-ul nu avea traseu la Iasi, dar origaniza ilegal Curse Speciale la Iasi, s-a inceput o ancheta, sunt curios cum s-a finalizat.

  20. D-le Grigoras daca tineti la RVG cred ca este cazul sa nu o lasati pe mana ODRASLEI d-voastra, deorece pina terminati mandatul veti ramane in primul rand fara angajati (pleaca ) si apoi fara cienti , curse , Bani , etc
    Invatatil ce este munca – o stiti foarte bine din vremea stagiaturii ….
    . Va spun toate acestea oentru ca va respect munca si stiu cum o pretuiesc copii de bani gata . Ex Intro seara Raducu D-voastra cu o FETITA era in masina si a trecut pe rosu la BIG apoi era sa ma urce pe scuarul dintre liniile de tranvai ca de a pirdut controlul masinii la Demaraj . doar atat deocamdata . Multa sanatate si mult succes !

  21. cati pupincuristi :)) cata ipocrizie la unii „postaci” …cum sa il pupi atata in dos pe „Gigel Frone” cand se vede cu ochiul liber ca cedarea curselor e asa o chestie sa nu se supere domnu’ senator ….politica, o mare curva….unii oameni de afaceri , la fel…..

  22. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Oameni buni, lăsați -o balta … cu comentariile . Aveți idee ca domnul Raducu la indicatiile lui” gigel” a chemat la ședința la sediul RVG toți operatorii de transport persoane sa le „explice ” cum sa liciteze. Nu mai pupați in dos familia Grigoraș. Sunt niște oameni de cea mai joasa speța(avari,ignoranți,perverși și pe deasupra și scandalagii).Nu au știut niciodată să piardă .Mai devreme sau mai târziu „GIGEL” își va arăta adevarata față ori prin glasul lui ori prin glasul lui Raducu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *