Ţurcanu: Am găsit un apartament cu 45 milioane lei, unde locuiesc domnişoare care fumează Kent şi beau Red Bull şi nu au plătit apa

florin turcanu
Florin Turcanu

Mai mulţi reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari din municipiul Botoşani au solicitat, luni, Consiliului Judeţean eşalonarea la plată a datornicilor la operatorul de apă, astfel încât întreruperea anunţată de Nova Apaserv să nu afecteze şi pe cei care şi-au plătit dările. Societatea Nova Apaserv a anunţat că, începând cu 5 martie, va întrerupe apa la 13 scări de bloc din municipiul Botoşani.

Au solicitat eşalonarea la plată a unor scări, pe două-trei luni. Când au văzut că am pus afiş, acum au şi şef de scară. Până acum nu aveau. Dacă datornicii demonstrează buna credinţă, nu întrerupem apa. Suntem dispuşi să facem un plan de reeşalonare, dar trebuie să am şi cu cine. Am găsit un apartament cu 45 milioane lei, unde locuiesc vreo trei-patru domnişoare care fumează Kent şi beau Red Bull şi nu au plătit apa„, a spus Ţurcanu.

În cazul în care locatarii nu demonstrează că vor plăti din datoriile la apă, atunci se va trece la debranşarea lor. Nova Apaserv a pornit o campanie mai dură de recuperare a debitelor de la clienţi, iar pentru prima dată în ultimii ani s-a decis debranşarea rău-platnicilor.

5 thoughts on “Ţurcanu: Am găsit un apartament cu 45 milioane lei, unde locuiesc domnişoare care fumează Kent şi beau Red Bull şi nu au plătit apa

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu, sunt nesimtitii care mizand ca nu li se poate intampla nimic ,fac orice cu banii mai putin sa-si plateasca apa.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    …Pai bine domnule , si mie de ce mi-au pus astia de la SC APA NOVA SERV….40 mc in plus ??? cu ce sunt eu de vina ???/ …..

  3. domnu turcanu perfectiunea intruchipata….el care la societatile lui , are „achitate” toate facturile :)) domnule daca ar putea toata lumea fura cat ai furat tu cu clica ta de smecheri, probabil nu ar mai avea datorii la apa…nu ar face nunta de 3 zile la hotel de 4 stele, ci si-ar plati datoriile. Stat condus de mafioti, condus in interes propriu de analfabeti si necalificati.ciobani, tractoristi, repetenti in clasele primare, prosti cu diplome platite, au condus tara asta aducand populatia in imposibilitatea de a-si mai plati si apa… TAIATI TOT!!! lasati populatia fara apa, sa se umple de paduci si raie !!! ( ca porcii distinsului domn)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *