Florin Ţurcanu catre managerul Spitalului Judeţean: Dacă nu gestionează lucrurile aşa cum trebuie gestionate, pleacă

Florin Turcanu vorbind la telefonManagerul Spitalului Judeţean va trebui să se descurce cu banii pe care îi are. Avertismentul a fost transmis de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, după ce Gheorghe Damian a cerut sprijin financiar de la Consiliul Judeţean pentru unele probleme apărute la reabilitarea spitalului.

„I-am transmis domnului director să se descurce cu banii care sunt. Un manager bun se descurcă cu banii care sunt. Sa se gândească că dacă nu gestionează lucrurile aşa cum trebuie gestionate, pleacă. Şi mie mi-ar plăcea să fiu manager pe bani pe cât vreau eu, dar eu conduc judeţul pe banii pe care îi am, pe care îi primesc sau care îi primesc ca venituri proprii. Trebuie să conduci după cât ai„, a spus Ţurcanu.

One thought on “Florin Ţurcanu catre managerul Spitalului Judeţean: Dacă nu gestionează lucrurile aşa cum trebuie gestionate, pleacă

  1. Aveti dreptate „d-le”edil sef al judetului va descurcati adica nu face-ti nimic;nu reabilitati drumurile obligati pe altii sa se multumeasca cu ce au ca doar”dvs” prin inteligenta pe care o etalati taiati si spanzurati.Doar la „PLACUTELE”prin care se specifica cine a adus realizarile marete apareti dvs.si vicele primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *