Prefectul Macaleţi nemulţumit de lipsa spaţiului la serviciul de paşapoarte

Costica macaleti
Costica Macaleti

 În urma unei vizite la sediile unor instituţii publice, prefectul judeţului a constatat la sfârşitul săptămânii trecute lipsa acută de spaţiu cu care se confruntă Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple. Clădirea din Bulevardul Mihai Eminescu nr. 24, unde funcţionează instituţia ce eliberează paşapoarte botoşănenilor, oferă condiţii despre care prefectul Costică Macaleţi afirmă că „nu fac parte din secolul în care trăim”. Cu încăperi mici, fără condiţii decente de aşteptare, fără locuri de parcare ori incintă proprie, locaţia îi obligă pe botoşăneni, în zilele aglomerate, să formeze cozi ce se desfăşoară pe trotuarul bulevardului.

„Vom căuta soluţii, ne vom adresa şi forurilor din minister şi sunt convins că în acest an vom putea oferi condiţii decente celor ce se adresează serviciului de paşapoarte. Din păcate traversăm o perioadă de criză economică şi avem la dispoziţie mai puţine soluţii decât altădată. Însă sunt convins că vom găsi o variantă mai bună decât cea de acum.”, a declarat prefectul.

Până acum au fost identificate câteva locaţii pentru un nou sediu al SPCEEPS şi urmează să aibă loc discuţii cu proprietarii acestora.

Sursa: Comunicat de presă Instituţia prefectului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *