Fetele din Vlădeni au câştigat etapa zonală a Olimpiadei Sportului Şcolar la handbal

ONSS Handbal BotosaniFetele de la Şcoala nr. 1 din Vlădeni au câştigat, duminică, etapa zonală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la handbal rezervat echipelor gimanziale din mediul rural, care s-a desfăşurat la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă. Jucătoarele din Vlădeni au învins în meciul pentru locurile 1- 2 echipa din Tescani- Bacău cu scorul de 29- 13 (17-7).

ONSS Handbal Botosani echipaDin echipa câştigătoare, antrenată de profesorul Ionuţ Anisie, au făcut parte jucătoarele: Petronela  Aconstantinesei, Dumitriţa Ciobanu, Mădălina Podariu, Mirela Mihăilă, Andreea  Romanciuc, Gabriela Constantin, Sima Cîmpanu, Simona Miron, Larisa Pintilei, Geanina Rusu, Mihaela Coneagă.

La meci au luat parte şi prefectul Costică Macaleţi, dar şi primarul comunei Vlădeni, Voicu Murariu.

La faza zonală a olimpiadei au participat echipele câştigătoare ale fazelor judeţene din Iaşi, Bacău, Neamţ, Suceva, Vaslui şi Botoşani.

4 thoughts on “Fetele din Vlădeni au câştigat etapa zonală a Olimpiadei Sportului Şcolar la handbal

  1. felicitari pentru reusita ! la mai multe intilniri de acest gen ! tinerii trebuie adunati cat mai des la sport , concursuri scolare …

  2. FELICITARI!!!!!!!!!! Bravo fetelor pentru munca sustinuta, pentru antrenamente de luni si chiar ani, si toata consideratia pentru antrenor, profesorul/ inspector IONUT ANISIE! Aprecieri si pentru comunitatea locala, mai ales pentru domnul primar din Vladeni care a sustinut si incurajat sportul de performanta!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mi-a plăcut meciul cu Suceava. Aţi jucat 9 contra 7. Să dai 13 goluri din 7 metri din cele 17, e o performanţă. Puteaţi să câştigaţi şi fără ajutorul arbitrilor. Ce veţi face la naţională fără arbitri? O să luaţi lingura de lemn. Felicitărilor fetelor – sportivelor! Voi aţi muncit şi efortul vostru e de apreciat.

    1. Dacă tot ai fost la meci, ai ținut evidența greșit! Scorul a fost 18-11, iar goluri din 7 m au fost doar 7. Apreciem îngrijorarea ta pentru evoluția echipei la etapa națională. Lingura de lemn la etapa națională înseamnă o clasare în primele 8 echipe din țară. Va fi, cu siguranță, singura echipă fără nicio jucătoare legitimată și va juca cu CSS-uri gen Odorhei, Lechinţa, Şendreni, Bistriţa, etc. Această clasare reprezintă o performanță enormă pentru o școală care are 80 de elevi la gimnaziu şi care ar fi câştigat oricum, aşa cum spuneai chiar tu. Mulțumim pentru aprecieri! Aceste fete au făcut ceva pentru școala lor și mai mult, au reușit să aducă niște oameni într-o sală de sport. Inclusiv pe tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *