Florin Ţurcanu şi Roxana Anuşca s-au cununat la Mănăstirea Suceviţa. Vezi FOTO!

nunta florin turcanuPreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, şi deputatul Roxana Anuşca s-au cununat religios, sâmbătă după-amiază, la Mănăstirea Suceviţa. Cei doi au mers în faţa altarului, unde şi-au jurat credinţă în faţa lui Dumnezeu, avându-i ca martori pe naşii Nicoleta și Dan Bordeianu, dar şi pe părinţii lor. Cununia religioasă a fost oficiată de un preot dintr-o parohie de lângă Suceviţa.

Mirii şi invitaţii au ajuns la mănăstire cu un autocar şi un autobuz de la RVG, după ce iniţial au participat la cununia civilă care a avut loc în incinta Pensiunii Sofia din Suceviţa.

Mireasa a venit îmbrăcată într-un pardesiu de culoare gri, cu care a rămas îmbrăcată şi în biserică. Mirele a purtat, de asemenea, un pardesiu negru, sub care purta un costum de aceeaşi culoare, cu cămaşă albă şi cravată alb-negru.

La cununica religioasă au participat şi deputaţii Costel Şoptică şi Verginel Gireadă, senatorul Viorel Grigoraş, viceprimarul Viorel Iliuţă, vicepreşedintele CJ Gheorghe Sorescu, subprefectul Sebastian Tocariu, inspectorul general adjunct Cătălina Lupaşcu, consilierul judeţean Dumitru Zmău, dar şi patronul de la Microbuzul, Dumitru Bălan, şi cel de la Tehnic Asist, Mirel Vlas.

După cununia religioasă, mirii şi invitaţii s-au retras la Pensiunea Sofia, unde au petrecut, fiind păziţi de bodygarzii de la Forţa Rapidă.

5 thoughts on “Florin Ţurcanu şi Roxana Anuşca s-au cununat la Mănăstirea Suceviţa. Vezi FOTO!

  1. Ce bine s-ar potrivi Anuşca cu naşul şi Ţurcanu cu naşa,nu-i aşa?ce părere aveţi de o nouă ,,îmbârligătură”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *