RVG Speed pierde cursele de Iaşi

autobuz RVG Speed BotosaniFirma familiei senatorului Viorel Grigoraş a pierdut, în urma licitaţiei organizate în luna februarie pentru atribuirea curselor interjudeţene, dreptul de a mai efectua, de la 1 mai 2013, transport de persoane pe ruta Botoşani- Iaşi.

RVG Speed a pierdut toate cele trei curse pe care le avea spre Iaşi, de la orele 10.00, 16.30 şi 20.30.

La licitaţia organizată de Autoritatea Română Rutieră, RVG Speed a fost învinsă de Priscom, firmă patronată de Aurel Prisacaru, care a câştigat toate cele şase curse Botoşani Iaşi pentru care a licitat.

De asemenea, ginerele patronului de la Priscom, Adrian Rosu, care deţine firma Auto Dimas Iaşi, a câştigat trei curse Botoşani- Iaşi.

Desemnarea câştigărilor s-a făcut pe criterii tehnice, ţinându-se cont atât de vechimea firmelor pe trasee, dar mai ales de vechimea maşinilor. Se pare că Priscom a venit pe aceste trasee cu maşini fabricate în 2012.

RVG Speed a câştigat trasee precum Suceava- Constanţa sau Gura Humorului- Constanţa.

Atribuirea traseelor se face pentru perioada 2013- 2019.

7 thoughts on “RVG Speed pierde cursele de Iaşi

  1. Tu comentatorule de rand care esti probabil un nerealizat si astepti articole sa critici si sa jignesti te anunt ca radu a crescut si s-a format doar in domeniul transportului de persoane , tu la anii lui stateai in fata blocului probabil si jucai barbut

  2. e pe duca revegeul,de unde bre sa multumesti si calculatorul shi pi shafu di unde bre? si la campanie si cu masini noi nu si poate. sa-i vedeti cum vor transporta cartofi ,adica botosani pe trasee judetiene. brrr sulitani

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Urmare a informatiilor eronate aparute in presa locala , conducerea Companiei de Transport Persoane RVG anunta publicul interesat ca societatea continua activitatea ca si pana acum pe ruta Botosani – Iasi ( 10:00 , 16:30 , 20:30 ) . Va multumim !

  4. Bravo!!! Este firma de transport cu masini in stare de functionare excelenta,personal amabil si respectuos! Sunt singurii ce nu pun pret pe pachete, ci lasa la aprecierea omului!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *