Fostul deputat Strugaru către Blaga: PDL a avut deviza: „Votaţi-ne pe noi/ Că vă luăm şi ce mai aveţi, pensiile şi salariile”.

stelica strugaru iacob - fost deputat de DarabaniFostul deputat de Darabani Stelică Strugaru Iacob a avut, vineri, la lansarea moţiunii „România Dreaptă- PDL- politica dincolo de lozinci” a lui Vasile Blaga, un discurs extrem de caraghios, care a stârnit, în acelaşi timp, râsete şi aplauze.

El a spus, la începutul discursului său, că îl susţine pe Blaga pentru că acestuia „îi curge sânge prin vene, nu ca la ceilalţi, apă”.

Imediat, el a făcut critici la adresa conducerii partidului şi a lui Gheorghe Flutur, care nu au mai coborât în mulţime.

De asta am pierdut alegerile, din cauză că peştele de la coadă se curăţă, dar de la cap se împute. Problemele de la Bucureşti au plecat, domnule Blaga, din cauză că n-am ştiu să ne ţinem oamenii aproape. Am mers în luptă cu nişte persoane fizice. Noi ne-am mers în luptă cu partide”, a spus Strugaru Iacob.

El a continuat, subliniind că „Dacă PSD-ul în ’90 avea deviza „Marea privatizare/ Cine fură ăla are”, la noi a fost altă deviză: ”Votaţi-ne pe noi/ Că vă luăm şi ce mai aveţi, pensiile şi salariile”.

Fostul parlamentar s-a arătat deranjat şi de faptul că, atâta timp cât a fost în Camera Deputaţilor, a fost nevoit să voteze la comandă.

Am fost ameninţat cât am fost deputat. Votează! Am votat cu mâinile şi cu picioarele, şi cu picioarele am judecat”.

„Îl văd pe domnul Ungureanu, îl văd pe domnul Flutur. Frumos vorbiţi la televizor, dar nu sunteţi la sufletul oamenilor. Ne luăm că ce-a făcut PSD-ul. Să îi ia dracu’ cu PSD-ul lor şi cu ceilalţi, cu USL-ul, că nu-s mai buni ca noi.

Strugaru s-a manifestat împotriva Elenei Udrea : Ce, noi facem casă de modă?

El s-a plâns şi că nu a câştigat din politică: Să mor dacă am dus din politică un leu acasă. Am făcut-o din plăcere, am avut de dus o cruce şi o voi duce în continuare.

2 thoughts on “Fostul deputat Strugaru către Blaga: PDL a avut deviza: „Votaţi-ne pe noi/ Că vă luăm şi ce mai aveţi, pensiile şi salariile”.

  1. Pana la urma , nu vad nimic caraghios in discursul lui Strugaru. El saracul , n-a facut decat sa spuna o mica parte din adevarul celor petrecute in guvernarea pdl. Atentie d.le Strugaru ! Daca vrei sa-ti duci crucea pana la capat , du-ti-o departe de pdl; alaturi de astia , ai toate sansele sa ti se duca , crucea !

  2. Strugaru ăsta ,nu-i aceeaşi persoană care a îmbrăcat romii din Baranca cum povestea Dr.Campanu,în pădurari??pe când era magazioner la ocolul silvic şi în subordinea domnului inginer Flutur de la Suceava?nu este persoana care şi-a angajat odrasla la cabinetul parlamentar?Dacă da, îl invit la decenţă…ciocul mic şi joc de gleznă…nu te mai da lebădă-n ibric că nu impresionezi pe nimeni în partid!Şi dacă PDL se mai crede partid ,,democratic” să lase oamenii să voteze ce vor!nu trebuie impus un anumit candidat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *