Vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan:Îi cerem public doamnei Andronescu să nu facă politică în şcoală. Am înţeles că este la Botoşani!

Vasile Blaga la BotosaniVicepreşedintele PDL Raluca Turcan o atacă la Botoşani pe social-democrata Ecaterina Andronescu. Raluca Turcan a cerut, vineri, Ecaterinei Andronescu să nu facă politică în şcoală. Asta după ce a auzit că Ecaterina Andronescu se află în vizită la Botoşani şi că are întâlnire cu profesorii botoşăneni. Turcan a spus ca dacă Ecaterina Andronescu vrea să ducă politica USL în şcoală, lucrul acesta arată lipsa de respect şi de preţuire faţă de învăţământul românesc şi constituie o continuare a unui comportament pe care USL-ul l-a făcut peste tot.

Am înţeles că Ecaterina Andronescu este la Botoşani. În numele Partidului Democrat Liberal, îi cerem public doamnei Ecaterina Andronescu să nu facă politică în şcoală. Să nu ducă politica USL în şcoală. Am auzit că are întâlniri în şcoli şi licee. Dacă Ecaterina Andronescu se întâlneşte cu profesorii să-şi facă propria culpă pentru că vrea bacalaureat cu buletinul, pentru că vrea eliminarea evaluărilor transdisciplinare, pentru că nu mai doreşte învăţământ obligatoriu de zece clase sau pentru că îşi bate joc de 16.000 de cadre didactice cărora nu le mai dă posibilitatea majorărilor salariale prin eliminarea perfecţionării continue sau dacă Ecaterina Andronescu doreşte să le spună că şi-a dat o ordonanţă de urgenţă, pe persoană fizică, pentru ea, astfel încât să poată fi şi rector şi senator, putem înţelege prezenţa Ecaterinei Andronescu aici, la Botoşani și întâlnirile cu profesorii”, a declarat Raluca Turcan la Botoşani.

Şi Raluca Turcan s-a aflat, vineri, la Botoşani. Ea l-a însoţit pe preşedintele PDL, Vasile Blaga.

3 thoughts on “Vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan:Îi cerem public doamnei Andronescu să nu facă politică în şcoală. Am înţeles că este la Botoşani!

  1. Raluca de Botosani , care ai candidat in alt judet pentru ca stiai ca nu te alege nimeni, nu mai da pe gura fel de fel de prostii. Doamna Andronescu a venit la Botosani in calitate de presedinte al comisiei de invatamint, cultura din Senatul Romaniei. Asemenea intilniri-confruntari cu cadrele didactie, cu elevii si chiar cu parintii trebuiau facute de PDL inainte de a modifica Legea invatamintului.
    De aceea aceasta lege este hulita de toata lumea pentru ca ea nu raspunde actualelor cerinte si tendinte ale sec. XXI. Adoptarea legilor prin asumarea raspunderii Guvernului Boc a fost o mare eroare, a abdicare de la principiile adevaratei democratii europene. Ma mir ca mai ai curajul sa ,,baigui” intr-o sala cu resturi ale marelui partid liberal democrat.Halal democratie!

  2. D.na ,,laruca ‘ ‘ , vorbesti despre Doamna Ecaterina Andronescu, ca despre cineva de valoarea ta ,sau de nivelul tau intelectual!…Mai laruca , tu vezi c-ai lut-o prin balarii rau , esti total pe langa subiect si te trezesti asa ca o basista pana-n maduva oaselor ce esti, sa te lansezi in critici, in timp ce dormi pe tine. Daca nu stii despre ce e vorba-n propozitie, dece critici fara temei , un om de valoarea Doamnei Andronescu?… Doar ca sa ne arati ca esti mai proasta decat pari ?

  3. Eu cred ca adevaratul motiv pentru care esti venita pe plaiuri moldave , este cu totul altul . Tu la Botosani ai afinitatile ce-s de inteles , dar cu care noi nu ne mandrim deloc , dar dupa ce-ai aberat pe tema vizitei Doamnei Andronescu , te-ai apropiat de… Moldovita , cu escala la Suceava. Aici , te-ai umplut de patetism , facandu-l si pe fluturas senior sa lacrameze, pentruca voi nu mai incetati sa plangeti dupa , ce a-ti avut si ce a-ti pierdut!… Dar… cum spuneam, tu mergi la Moldovita , c-ai auzit ca unul cam de aceeasi valoare intelectuala cu tine, s-a reimpreunat vremelnic cu una tot ca voi. Cred ca despre astia poti tu sa-ti pui in valoare ,,potentialul intelectual’ ‘, ca sunteti de aceeasi specie, chiar aceeasi rasa ! Pana vei fi de valoarea Doamnei Andronescu, mai trebuie sa treaca multa apa pe Dambovita si pe Sitna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *