Vezi cine cântă la nunta lui Florin Ţurcanu

Florin Turcanu si Roxana Anusca
Florin Turcanu si Roxana Anusca

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, a cărui nuntă începe, vineri seară, la Pensiunea Sofia din Suceviţa, şi-a ales cu foarte mare atenţie şi formaţia care îi va cânta la petrecere. Pentru acest eveniment, el a contractat trupa Magix Orchestra, condusă de prim-trompetistul Filarmonicii din Botoşani, Mirel Manea.

De altfel, Manea a cântat şi la cele mai selecte nunţi organizate anul trecut la Botoşani, cea a patronului de la cluburile „Opium”, „Koma” sau „Fun City”, Răzvan Baltă, sau a fiului omului de afaceri Adrian Bidaşcă.

Band-ul condus de Mirel Manea este cunoscut şi graţie concertelor pe care le-a susţinut cu oameni importanţi ai muzicii româneşti, precum Gheorghe Zamfir, Delia sau Marcel Pavel.

Nunta lui Florin Ţurcanu cu deputatul Roxana Anuşca începe vineri seară, la ora 18.00, când are loc primirea invitaţilor, şi continuă până duminică.

8 thoughts on “Vezi cine cântă la nunta lui Florin Ţurcanu

  1. Nu mai faceţi propagandă la o panaramă de eveniment în care naşul se recăsotereşte cu fina….liberalismul impunea şi nişte valori spirituale,religioase,ori asta este o blasfemie la adresa ortodoxismului!

  2. Corect ,,eramus” ! Propaganda nesimtita. Defapt la aceasta panarama ,numita eveniment , canta o lebada , pentruca este vorba de cantecul de lebada al bunului simt si al decentei, care trebuia sa fie prezente chiar si la o a doua casatorie! Doar ,ca era nevoie de doi oameni educati , nu de doi parveniti ,ajunsi pe cai mari prin politica. PENIBILUL, este la el acasa ,la aceasta colacarie …

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da, Mirel Manea este exact acela trecut in lista datornicilor la apa ! Vedeta dom’le ! Cine se aseamana se aduna…toti niste parveniti , dar de fapt toti sunt pleava societatii …. Pacat ca ziarele ii promoveaza…si-avem atatia copii talentati pe care nu-i baga nimeni in seama 🙁

  4. Ce v-o mai trage-n dos Turcanul!!!! Ce va mai ofticati ca s-a ajuns ciobanul!!!
    Ce va mai roade-n ranza ca e cel mai tare si de popor in c..r il doare!!! Turcanu la putere!!! Jos poporul! Jos prostii!
    Traiasca PNL!
    Traiasca Antonescu!
    Traiasca Turcanu!
    Traiasca Anusca!
    Siktir prostimii!
    Siktir poporului!
    Noi traim bine!

  5. Corect ce spune Smeker de Smeker( in traducere libera , Prost de Prost), el si cei ca turcanu , traiesc bine. Dar ce scroafa , nu traieste bine? I se aduce troaca plina cu laturi, ea mananca destul , doarme-n barlog , ragaie si se base pe ea. Cam astfel se traduce viata unui … Prost de Prost. Cu o singura deosebire, ea (scroafa) ,are si minte in cap si este buna de mancat. Astia , n-au nici minte si nu-s buni decat de facut sapun. Dar cine se spurca , cu astia?…

  6. Posibil este ca si nasul de cununie sa fuga cu fina anusca,mai ales ca sunt prin Bucuresti iar d-l oier sa-si mareasca turma cu Mioare.Ei sunt un exemplu pentru copiii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *