Vasile Blaga despre primarii PDL: Cei care s-au afişat cu alţii, eu nu cred că mai pot construi motoare locale ale PDL

Vasile Blaga la BotosaniPreşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Botoşani, că există mai multe variante pentru a-i sancţiona pe primarii PDL care au făcut campanie pentru USL. El a acuzat că aceşti primari, deşi au fost aleşi drept candidaţi ai PDL, după alegerile locale au trecut în barca adversă.  Reprezentantul PDL a adăugat că urmează să fie făcută o analiză atât la nivelul organizaţiei judeţene, cât şi la nivelul central al partidului.
Eu cred că situaţia trebuie analizată cu foarte multă responsabilitate, pentru că sunt primari care la rândul lor nu au putut aduce voturi pentru partid, datorită votului extraordinar de politizat. Cei care s-au afişat cu alţii, eu nu cred că mai pot construi motoare locale ale PDL. De aceea, părerea mea este că va trebui să ne reorganizăm acolo, dar i-o putem şi plăti domnului primar. Mulţi dintre ei aşteaptă pur şi simplu să îl dai afară ca să se înregimenteze acolo. Noi nu vom milita împotriva colectivităților locale, dar avem la rândul nostru echipa de consilieri care îl pot corecta şi pot clădi viitorul candidat de primar, astfel încât să plătească şi el. Sau pur şi simplu îl putem da afară, şi eu aş opta pentru varianta a doua„, a spus Blaga.
Liderul PDL s-a întâlnit cu democrat-liberalii botoşăneni în sala Teatrului „Vasilache”. Blaga a fost însoţit de Raluca Turcan şi Gheorghe Flutur.
 

One thought on “Vasile Blaga despre primarii PDL: Cei care s-au afişat cu alţii, eu nu cred că mai pot construi motoare locale ale PDL

  1. S-o crezi mata coane Vasile!la comunităţi contează OMUL,şi mai puţin partidul.Dacă dai afară un primar,sigur va câştiga din nou sub sigla USL,UDMR,PP+DD,etc.Te pripeşti rău în decizii neînţelepte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *