Audi cu documente false depistat la frontieră

masina politie frontieraÎn urma unei acţiuni specifice desfăşurate de poliţiştii de frontieră botoşăneni, un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi R. Ucraina, s-a ales cu lucrare penală, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism cu documente de înmatriculare falsificate.

În data de 28 februarie, ora 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei Alexandru C., cu dublă cetăţenie română şi R. Ucraina, în vârstă de 44 ani, la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că certificatul de înmatriculare nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, iar autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie în Germania din anul 2011.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere de înmatriculare false, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *