Ecaterina Andronescu a discutat cu autoritatile locale problemele invatamantului botosanean. Afla detalii!

ecaterina andronescu, mihaela hunca si dolineaschiFostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, s-a intalnit, vineri, cu autoritatile judetului Botosani. Ea a purtat discutii cu prefectul Costica Macaleti, presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, dar si cu primarul Ovidiu Portariuc pe problemele cu care se confrunta invatamantul botosanean. Achitarea datoriilor catre constructori si inchiderea santierilor intr-o perioada cat mai scurta reprezinta principalul obiectiv avut in vedere de autoritati, dar si de fostul ministrul al Educatiei, care a promis sprijin.  La nivelul judetului Botosani exista cinci campusuri scolare incepute si realizate in proportie de 10-20%. Presedintele Comisiei de Invatamant din Senatul Romaniei s-a intalnit cu profesorii si directorii scolilor din judet, pentru a discuta despre modificarile aduse Legii Educatiei.

Nu vin prima data in judetul Botosani, probabil nu este nici ultima prezenticaa. Vin cu mare bucurie. Obiectivul principal se leaga de dialogul pe care vreau sa il am cu profesorii si directorii. Am considerat ca este necesara aceasta dezbatere, pentru ca profesorii sau confruntat direct cu toate problemele derivate din legea invatamantului. Am foarte mari sperante in aceasta intalnire. Am avut discutii si la nivelul Prefecturii si la nivelul Primariei. Aceste discutii au fost legate de cum pot sa spirijine autoritatile unitatile scolare, Inspectoratul Scolar, in asa fel incat toti sa ne adunam cu resursele pe care le avem„, a spus Ecaterina Andronescu.

De asemenea, fostul ministru s-a deplasat si in cateva localitati din judetul Botosani, pentru a vizat cateva unitati scolare.

3 thoughts on “Ecaterina Andronescu a discutat cu autoritatile locale problemele invatamantului botosanean. Afla detalii!

  1. Da…..titularizarea!!! Dai examenul, se ia nota de trecere si tot nu ai post pentru ca posturile sunt rezervate pentru cei care iau 2 si 3 si sunt pile ale domnilor Directori! Halal sistem!!! Aici e adevarata problema!

  2. Cati dintre profesorii care au luat note sub 5 sunt in prezent la catedra si predau?! Ce cauta aceste persoane in invatamant, doamna Andronescu? La cati dintre cei care au luat note peste 7 li s-au scos posturile ca fiind titularizabile? Unde e dreptatea?

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Infiinteaza la Botosani vreo filiala a vreunei facultati la demisolul Scolii 17 sau sub stadionul Municipal ? Cand merge Abramburica la muzeul Antipa ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *