Consilierii judeţeni cer verificarea apartamentelor închiriate sinistraţilor din Dorohoi

cjConsilierii judeţeni au solicitat conducerii Consiliului Judeţean să fie verificate apartamentele care aparţin Direcţiei pentru Protecţia Copilului şi care au fost închiriate sinistraţilor din Dorohoi. Consilierul judeţean Dorin Ciuştea, dar şi Cătălin Flutur, au cerut să se verifice dacă în acele apartamente locuiesc cu adevărat persoane afectate de inundaţiile din 2010. Asta după ce Primăria Dorohoi a solicitat un nou termen de prelungire a şederii sinistraţilor în aceste apartamente până pe 30 iunie.

Aş vrea să verificaţi dacă în acele apartamente locuiesc într-adevăr numai persoane care au avut probleme la inundaţii. Pentru că noi ne asumăm o responsabilitate mare aici, în Consiliul Judeţean. Este vorba de patrimoniul Consiliului Judeţean, iar rugămintea este ca în acele locuinţe să fie doar cei care au suferit la inundaţii. Puţin probabil ca Primăria Dorohoi să aibă posibilitatea ca până pe 30 iunie să construiască alte locuinţe„, a spus Flutur.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că există datorii la utilităţi la aceste locuinţe, datorii care ar trebui achitate de Primăria Dorohoi, iar o parte din ele au fost distruse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *