Deputatul Tamara Ciofu organizează o acțiune de testare gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale pentru botoşăneni

cadre medicale care masoara tensiune la BotosaniDeputatul PSD Tamara Ciofu, împreună cu Primăria Botoșani, va organiza în ziua de 1 Martie o acțiune de testare gratuită a glicemiei și de măsurare a tensiunii arteriale pentru locuitorii din municipiu. Astfel, botoșănenii care vor dori să beneficieze gratuit de aceste servicii vor avea la dispoziție două corturi, cu personal medical de specialitate, ce vor fi amplasate între orele 11:00 – 13:00 în zona Pieței Mari și a Pietonalului Unirii. 

Înainte de campania electorală când am mai oferit astfel de analize medicale gratuite au fost unele personae malitioase care spuneau că o fac doar pentru a obține voturi. Iată că mâine, de 1 Martie, o voi face din nou fără a exista vreo miză electorală. Testele de determinare a glicemiei și măsurarea tensiunii arteriale nu sunt analize medicale complexe, dar au un rol important în prevenirea unor afecțiuni medicale destul de frecvente si severe, cum e diabetul sau bolile cardiovasculare. Deci scopul acțiunii e de a promova  controlul medical preventiv în rândul botoșănenilor„, a explicat medicul şi deputatul Tamara Ciofu. 

 Acțiunea va continua în ziua sâmbătă, 2 martie, orele 11:00 – 13:00, în comunele Stăuceni şi Răchiţi, şi duminică, 3 martie în acelaşi interval orar, în comunele Gorbăneşti şi Bălușeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *