Ghiorghiţă: A fost înfiinţat în municipiu un traseu de maxi-taxi care funcţionează în ilegalitate

maxi taxi botosaniConsilierul Florin Ghiorghiţă acuză că o firmă practică în municipiul Botoşani transport local de maxi-taxi în ilegalitate. El susţine că maşinile circulă de câteva luni pe un traseu nou înfiinţat, traseul 10, din zona Pieţei Mari până în Cătămărăşti, fără să deţină o autorizaţie de Consiliu Local. Ghiorghiţă  a cerut Executivului Primăriei să ia măsurile care se impun în acest caz.

Vă spun în cunoştinţă de cauză că circulă în totală ilegalitate. Nu înţeleg de ce ne facem că nu vedem lucrul acesta, nu înţeleg ce facem şi noi, şi Eltrans şi Microbuzul, că cineva ne fură banii. Se fură banii municipalităţii, se fură banii Eltransului. Dacă sunt trasee care să facă Ipoteştiul, să facă Ipoteştiul. Dacă sunt oameni în Consiliul Judeţean care dau autorizaţii fără a respecta hotărârea de Consiliu Local, atunci să răspundă„, a spus Ghiorghiţă.

El a cerut o verificare şi din partea Autorităţii Rutiere Române.

3 thoughts on “Ghiorghiţă: A fost înfiinţat în municipiu un traseu de maxi-taxi care funcţionează în ilegalitate

  1. Stie cineva care sunt conditiile care trebuie indeplinite pentru racordarea unei vile la iluminatul public? Sau macar a unor lumini arhitecturale, pentru sarbatori ,ceva de genul asta, moca binenteles.

  2. dar domnule fost „vice”,banii municipalitatii din taxarea parcarilor nu au fost furati ??curios este ca asta ai in grija,dar faptul ca pentru parcare nu se elibereaza bon fiscal,sau cel putin un bon cu o serie ceva pentru a putea fi contabilizat si impozitat,doar reprezinta venit,un ban incasat si nu „donat”,si asta este din timpul administratiei „dvs”…PENTRU ASTA CINE RASPUNDE ??nu este cumva evaziune ??

  3. CAND AVEAI TU TRASEUL ITI ERA TARE BINE JEGOSULE CU MASINILE TALE CU TOT. ASTI RESPECTA OMUL, MASINI CURATE, SI CIRCULA PANA LA 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *