Botoşănean arestat pentru 29 de zile pentru că a spart Policlinica Stomatologică din Bârlad

Un bărbat din comuna Brăeşti, judeţul Botoşani, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat preventiv de poliţiştii din Bârlad după ce duminică noapte a spart cinci cabinete de medicină individuală şi un laborator de tehnică dentară din Policlinica Stomatologică Bârlad. El a furat de acolo un receiver tv şi un laptop, un receiver tv şi un receiver sistem video, dar şi alte bunuri.

Prejudiciul total este de 3.050 lei.

Bărbatul locuia fără forme legale în Bârlad şi este cunoscut cu antecedente penale pentru infracţiuni de furt, fiind eliberat din penitenciar în luna ianuarie a acestui an.
Botoşăneanul este suspect şi de comiterea unei infracţiuni de furt dintr-un imobil nelocuit, din municipiul Bârlad, de unde a furat o menghină, fier vechi şi alte bunuri.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 ore, fiind prezentat cu propunere de arestare preventivă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad. Instanta a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a dispus arestarea preventivă a suspectului pentru o perioadă de 29 de zile.

One thought on “Botoşănean arestat pentru 29 de zile pentru că a spart Policlinica Stomatologică din Bârlad

  1. Va dati seama ca lepadatura asta avea la revolutie 3 ani si el , la fel ca alte ,,genii” botosanene , este educat in perioada aceasta de democratie de pe valea Sitnei. Nascut la Braesti ,unde nu se intampla nimic niciodata , iata ca mai apare cate-un fiu al satului , care face ca localitatea aceasta condusa de un primar destoinic , sa mai iasa in evidenta… Mai aveti multi din astia d.le Toma ? Daca da, faceti o gradina zoologica si legatii bine langa custi, sa nu mai umble slobozi prin tara. D-zeu mai stie cati or fi prin Italia, Spania, sau pe-aiurea in Europa!… Oricum productia de MUTANZI, proveniti din orasele si satele Romaniei, este impresionanta si a speriat lumea intreaga !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *