Prima şedinţă a tinerilor din PSD, după alegerile municipale

alegeri TSD municipiul BotosaniÎn data de 27 februarie 2013 a avut loc prima intalnire a Comitetului Executiv al Organizatiei Municipale TSD Botosani.

În cadrul acestei reuniuni,  au fost desemnate domeniile care vor reveni fiecarui vicepresedinte in parte, precum si desemnarea coordonatorilor urmatoarelor structuri: Liga Studentilor social-democrati, Liga Tinerilor Intreprinzatori, Liga elevilor social-democrati, Grupul feminin de actiune al TSD.

La această întâlnire a fost invitat Presedintele Organizatiei Municipale PSD, primar Ovidiu Portariuc, care a vorbit despre importanta tinerilor din ziua de astazi, necesitatea lor de implicare,  formarea unei organizatii puternice care sa se face auzita.

Tot acum s-a stabilit calendarul de actiuni pentru prima jumatate a anului, incepand cu zilele de 1 si 8 martie, o intalnirea a tinerilor cu fostul Ministru al Educatiei, senatorul Ecaterina Andronescu, precum si organizarea impreuna cu PES Activists Romania a dezbaterii „Garantia pentru Tineri”, actiune ce va avea loc pe data de 6 martie, ora 1800 la sediul PSD. Aceasta conferinta se va desfasura concomitent in mai multe judete, va fi difuzat on-line, la Bucuresti vor fi prezenti doi ministri, Ministrul delegat pentru Cercetare si Invatamantul Superior, Mihnea Costoiu si Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu (Presedinte TSD) carora le vom putea adresa intrebari.

„Ii invitam pe tinerii botosaneni să vina alaturi de noi la actiuni, cu idei, să participe la construcția unei organizații municipale de tineret solide si sa demonstram ca tinerii au un cuvant de spus si in politica”, este apelul Danei Lăzăruc, preşedintele TSD Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *