Consilierul local Cristescu: Botosanenii se spala mai putin. Consumul de apa s-a redus la 50%

cl marius cristescuSchimb de replici intre consilierul local Marius Cristescu si viceprimarul Cosmin Andrei de la apa pe care o consuma botosanenii. Consilierul PPDD a declarat, joi, in cadrul sedintei de Consiliu local, ca consumul de apa in municipiu s-a redus cu 50% pentru ca botosanenii nu au bani sa plateasca facturile mari, iar din acest motiv se spala mai putin. Cristescu a mentionat ca multi botosaneni folosesc apa din cada dupa care s-au spalat pentru WC-uri.

Nu o spun eu, ci cifrele o arata la firma. Practic, consumul de apa s-a injumatatit. Oamenii spun ca este mai rau ca pe timpul raposatului. Ei pastreaza apa de la baie, ce se aduna in cada, ca sa toarne la WC. Si asta pentru ca pretul la apa a crescut, iar ei fac o economie drastica„, a spus Cristescu.

Ofensat, viceprimarul Cosmin Andrei i-a cerut consilierului sa probeze acest lucru.

Ma dezic total de acest punct de vedere si in calitatea dumealui de ales local il rog sa probeze. Face o mare greseala afirmand acest lucru„, a spus Cosmin Andrei.

2 thoughts on “Consilierul local Cristescu: Botosanenii se spala mai putin. Consumul de apa s-a redus la 50%

  1. A scazut consumul de apa pentru ca e rece si martzafoii nu-si umplu piscinile.Te-ai gandit la asa ceva?noi fraierii le platim lor consumul de apa.

  2. Cristescule, cine naiba te-a votat pentru a deveni consilier? Cum iti permiti sa ma jignesti in halul asta? De unde stii dumneata ca eu procedez asa?
    Realitatea este cu totul alta. Eu ma spal tot atit de des, adica zilnic si chiar de mai multe ori pe zi, insa noi toti am invatat ca nu este in avantajul nostru sa lasam apa sa curga si sa vorbim la telefon; cea mai multa apa se consuma in bucatarie( daca in familie se gateste zilnic).
    In al doilea rind, se stie de ani de zile ca volumul de apa creste in perioada calduroasa.In al treilea rind, se stie ca de ani de zile au existat racorduri frauduloase, executate chiar de catre angajatii Regiei de apa.Acum se pare ca le-a intarcat balaia si nu mai merge.
    Deci, cereti scuze in mod public pentru mizeriile pe care le debitezi in consiliul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *