Portaric despre infractiunile care au avut loc in municipiu: Lucrurile tind sa accentueze un sentiment de insecuritate

ovidiu portariuc si mihaela hunca clPrimarul Ovidiu Portariuc se declara nemultumit de evenimentele infractionale care au avut loc in ultima perioada in municipiul Botosani. El a declarat, joi, in cadrul sedintei de Consiliu Local, ca a trimis o scrisoare catre Inspectoratul Judetean de Politie si Inspectoratul Judetean de Jandarmi, prin care solicita o informare privind securitatea in oras, pentru ca, spune primarul,  „lucrurile tind sa accentueze un sentiment de insecuritate”.

Avem de a face cu incendieri de masini, cu talharii, violuri. I-am solicitat sa ne informeze si sa strangem cooperarea intre noi, pentru ca pina la urma noi suntem responsabili„, a spus Portariuc.

One thought on “Portaric despre infractiunile care au avut loc in municipiu: Lucrurile tind sa accentueze un sentiment de insecuritate

  1. Abia acum v-ati sesizat, domnule primar? Eu spun asta prin presa de peste 2 ani. Sunt anumite cartiere in care nu esti niciodata sigur ca nu ti se va intimpla ceva grav. Sunt grupuri de tineri( 4-6 persoane) care bantuie noaptea prin oras si se ocupa de tilharii, spargeri, atacuri la persoana, adreseaza injurii trecatorilor si, daca ripostezi, scot cutitul, lantul sau bita.
    ACUM ca s-a declansat aceasta discutie pentru asigurarea securitatii persoanei in municipiul Botosani, sunt mai mult decat sigura ca Politia de stat va da vina pe Politia locala si invers. De ce? Probabil ca in legislatie sunt aspecte neclare .Ca asa-i la noi, nici o lege nu este suficient de clara si limpede pentru a nu da loc la interpretari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *