Vezi cine face parte din comisiile de evaluare a directorilor institutiilor de cultural din subordinea CJ

cj1Consilierii judeteni au stabilit, joi, componenta comisiilor de evaluare a directorilor instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean, evaluare care va începe în luna martie. Pe linga specialisti din cultura, din comisii mai fac parte si cate doi consilieri judeteni.

Astfel, din comisia de evaluare de la Biblioteca Județeană vor face parte consilierii județeni Vasile Dumitraș și Petre Rădăuceanu.

La Muzeul Județean din comisia de evaluare fac parte și consilierii Gheorghe Vâzdoagă și Marian Sergiu, iar la Școala Populară de Arte și Centrul Județean de Creație au fost desemnați în comisiile de evaluare Petre Tupiluș și Luiza Alexandru.

Directorii de la Muzeul Judeţean, Şcoala Populară de Arte, Biblioteca Judeţeană, Orchestra de Muzică Populară “Rapsozii Botoşaniului”, Centrul Judeţean de Creaţie Populară şi Memorialul Ipoteşti si-au depus la Consiliul Judeţean rapoartele de autoevaluare a activităţii manageriale, urmand ca ulterior ei să se afle şi în faţa unei comisii evaluatoare pentru susţinerea proiectului sub forma de interviu.

Evaluarea directorilor se va încheia pe 19 martie, iar rezultatele vor fi cunoscute pe 20 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *