Firma lui Florin Ţurcanu, condamnată de instanţă

turcanu
Florin Turcanu

Firma preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, a fost condamnată de instanţă la plata unor daune morale de 34.000 de lei în urma unui accident rutier produs în 2011.  

Societatea comercială Poieniţa SRL a fost condamnată definitiv de Curtea de Apel Suceava într-un dosar de ucidere din culpă, după ce un angajat al acesteia, Vasile Dăscălaşu, a omorât cu maşina o altă persoană.

Bărbatul a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare, însă Poieniţa SRL şi Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii au fost obligate să plătească în solidar

Instanţa „obligă inculpatul, în solidar cu părţile responsabile civilmente S.C. POIENIŢA S.R.L. Dracşani şi Fondul de Protecţie a victimelor Străzii, să plătească părţii civile PV suma de 4.000 lei, daune materiale şi suma de 10.000 lei, daune morale. (…) Obligă inculpatul, în solidar cu părţile responsabile civilmente S.C. POIENIŢA S.R.L. Dracşani şi Fondul de Protecţie a victimelor Străzii, să plătească părţii civile IM suma de 20.000 lei, daune morale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *