Florin Ţurcanu: FC Botoşani nu îndeplineşte condiţiile pentru a primi bani de la CJ

Florin Turcanu vorbind la telefon Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, a declarat, miercuri, că FC Botoşani nu îndeplineşte în acest moment condiţiile pentru a beneficia de finanţare de la CJ. El a spus că una din condiţiile de bază pentru ca o asociaţie să beneficieze de finanţare este aceea să nu se afle în litigiu cu CJ.

FC Botoşani nu îndeplineşte condiţiile să participe, pentru că este în litigiu cu CJ Botoşani. Am discutat lucrul acesta de 3-4 luni de zile cu conducerea FC Botoşani. Dacă nu se rezolvă această situaţie, nu e vina mea, e vina lor„, a spus Ţurcanu.

El propune ca FC Botoşani să stingă litigiu, prin achitarea unei sume de 200.000 de lei constatată de Curtea de Conturi, iar apoi să se înscrie la licitaţia de proiecte.

2 thoughts on “Florin Ţurcanu: FC Botoşani nu îndeplineşte condiţiile pentru a primi bani de la CJ

  1. Ai venit sa pui tu piciorul in prag,fa ceva pentru orasu asta,oameni aduc bani de acasa sa se faca ceva si tu spuii ca nu se indeplinesc conditii,bine ca pentru STOMACUL tau gasesti conditii,fa ceva pentru orasul botosani ,populatia doreste liga 1 si tu o dai la intors,daca ti-ar iesi si tie ceva ai acepta repede………………………

  2. Nu ma dau in vant si nu-l apreciez pe noul presedinte al CJ, insa de data aceasta are dreptate. Unde-i lege, nu-i tocmeala. Motocel, probabil ca pe tine nu te intereseaza legea, ci doar sa curga banii la FC Botosani. Ei, sa stii ca banii publici se acorda doar cu respectarea prevederilor legale.
    Dincolo de acest aspect, pot sa adaug ca domnul Turcanu a facut asemenea promisiuni – de sponsorizare a FC-ului – fara sa cunoasca legea, iar acum nu are ce face, trebuie sa se conformeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *