Sportivi din Botoşani premiaţi la primul grad-prix de taekwondo

echipa de taekwondo botosaniÎn perioada 22 – 23 februarie 2013, s-a desfăşurat în Complexul Sportiv Naţional „Sala Polivalentă” din Bucureşti, Centrul National Olimpic – Adunarea Generală a Federaţiei Române de Taekwondo WTF, precum şi primul Grand – Prix de 2 vs. 2 pentru Seniori la care Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoţani s-a prezentat cu 2 echipe (Denis Matei – Bogdan Nechifor şi Alexandru Dumici – Daniel Nechifor). Acest tip de competiţie deosebit de spectaculoasă a avut la start echipe minuţios selectate din cadrul celor mai bune cluburi din România.

Deşi a participat doar cu 2 echipe, Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoşani a obţinut un deosebit de onorant loc 3, datorită medaliilor de bronz obţinute de Denis Matei şi Bogdan Nechifor (numai ghinionul accidentării lui Denis din cauza unei lovituri nepermise, echipa fiind neînvinsă până în acel moment a făcut din nefericire posibilă pierderea primului loc), dar şi datorită punctelor obținute de cealaltă echipă (fiind un turneu cu repasaje, fiecare echipă având posibilitatea de a lupta cu fiecare echipă de pe categoria acestora).

În cadrul Adunării Generale a Federației Române de Taekwondo WTF au fost prezentate rezultatele obţinute în anul precedent pe plan naţional şi internaţional (la care Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoşani a obţinut rezultate impresionante la toate competiţiile la care a participat). De asemenea, a fost prezentat şi aprobat calendarul competiţional pentru anul 2013. Fiind în asentimentul tuturor participanţilor la Adunarea Generală, dar mai ales a Consiliului Director al Federaţiei Române de Taekwondo WTF că cele principalele două turnee la nivel naţional organizate în municipiul Botoşani de către Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoşani cu sprijinul tuturor factorilor locali (Primăria Municipiului Botoşani, a Consiliului Local respectiv Judeţean Botoşani, a managerilor hotelurilor, a sponsorilor şi prietenilor sportului local) au fost fastuoase şi impecabil organizate din toate punctele de vedere şi date ca exemplu tuturor cluburilor ce doresc să organizeze în viitor astfel de manifestări.

Rezultatul implicării tuturor membrilor Clubului Sportiv Real Taekwondo Team Botoşani s-a materializat prin deosebita onoare de a ne oferi posibilitatea de a găzdui Campionatul Național de Poomsae (Forme) în perioada 26 – 28 aprilie 2013 , dar mai ales ridicarea nivelului competiţiei reprezentative –  Botoşani Open, la categoria de competiție internațională. De altfel în sprijinul organizării președintele Federației Române de Taekwondo WTF, domnul Constantin Apostol –  Chairman of Game Committee al ETU (European Taekwondo Union), Secretary General of BTU (Balkan Taekwondo Union) și Maestru Internațional 6 DAN KUKKIWON, dar şi secretarul general al Federației Române de Taekwondo WTF, Gheorghe Grigorescu, ne-au oferit posibilitatea că odată cu desfășurarea Campionatului European pentru Tineret de la Chişinău – Moldova (18 – 21 aprilie) să prezentăm și să reprezentăm comunitatea locală în scopul participării a unui număr cât mai mare de delegații din cadrul cluburilor afiliate la Federațiile internaționale ce sunt incluse în ETU (European Taekwondo Union).

Pe această cale, oficalii cluburilor botoşănene invită toate persoanele publice sau private de a veni în sprijinul nostru pentru organizarea acestui turneu internațional ţinând cont de faptul că în cadrul manifestărilor dedicate patronului spiritual al oraşului, Sfântul Gheorghe și în apropierea sărbătorilor pascale, Europa olimpică va fi cu ochii pe noi

One thought on “Sportivi din Botoşani premiaţi la primul grad-prix de taekwondo

  1. Vrei bani,ai terminat bugetu,sau mai ai de facut ceva pe la casa,mareste taxa pe luna si mai fa un club si pe la dorohoi poate asa o sa ai bani de competitii si de…………………………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *