Florin Ţurcanu: Angajaţii de la Nova Apaserv nu vor să muncească. Vezi ce măsuri ia şeful CJ!

florin turcanu
Florin Turcanu

Conducerea Consiliului Judeţean are în intenţie să trimită în şomaj aproape 30 de salariaţi de la Nova Apaserv, dacă aceştia vor refuza, în continuare, să iasă în teren la încasări şi la citit contoare.  Preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, a declarat, marţi, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TeleM, că angajaţii societăţii Nova Apaserv nu vor să muncească. Ţurcanu a spus că, urmare a acestei situaţii, 30 de oameni din afara unităţii vor fi angajaţi timp de trei luni de zile, pentru a citi contoarele din locuinţe şi a încasa bani de la consumatori. Ei vor fi angajaţi cu convenţie.

Am scos la încasat angajaţi din biroruri, au coborât la microbuz, iar cât consilierul meu a plecat să ia o hârtie au ieşit din microbuz şi au fugit. Spuneau: Ne duceţi pe noi ca în padoc, la Răchiţi, să încasăm banii. Nu pot să ţin 400 de oameni în birouri. Trebuie să muncească cineva. Nu este corect. Cine să încaseze. Am ajuns la o chestiune de forţă majoră, să aprobăm în Consiliul de Administraţe să luăm 30 de oameni care să-i plătim procent din încasări pentru citirea contoarelor şi încasarea banilor. Din firmă nu vor să iasă„, a spus Ţurcanu.

Preşedintele CJ a acuzat că salariile de la Nova Apaserv sunt foarte mari, un muncitor primind 1500 lei, comparativ cu un angajat de la Consiliul Judeţean care primeşte şi 800 lei.

El şi-a exprimat dezamăgirea că salariaţii de la Nova Apaserv nu înţeg că societatea trebuie să producă şi după aia să cheltuiască. Nova Apaserv are de încasat de la consumatori 129 miliarde lei vechi.

One thought on “Florin Ţurcanu: Angajaţii de la Nova Apaserv nu vor să muncească. Vezi ce măsuri ia şeful CJ!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mai domnule TURCANU, doar ai angajat firma de avocatura, pe care ii platesti, ia si-i trimite in teren, nu-i proteja.Tot scoateti in liman angajatii unitatii, dar ai dv consilieri nu pot fi pusi latreaba, ca slava domnului sunt suficienti, sau ii trimiteti doar pe post de spioni-ca doar na-pt asta ia-ti angajat , nu???????????????????????//

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *