Senatorul Doina Federovici îl susţine pe Andrei Dolineaschi la şefia PSD Botoșani

dolineaschi ciofu si federoviciSenatorul social-democrat Doina Federovici a anunțat oficial că îl va susține pe Andrei Dolineaschi la funcţia de președinte PSD Botoșani la alegerile interne ale organizației ce vor avea loc la începutul lunii aprilie.

Doresc să-mi exprim public opţiunea politică pentru conducerea organizaţiei noastre: susţin oficial candidatura domnului deputat Andrei Dolineaschi la funcţia de preşedinte a PSD Botoșani”, a declarat senatorul Doina Federovici.     

Senatorul social-democrat și-a motivat decizia prin rezultatele obținute de organizația PSD Botoșani în timpul interimatului asigurat de colegul său, Andrei Dolineaschi.
Dacă nu mă înșel, la alegerile parlamentare din 2012, organizația noastră a obținut cele mai bune rezultate din ultimii 20 de ani. Am luat toate mandatele puse în joc și am obținut peste 65% din voturi. De asemenea, Andrei ne-a ajutat pe toți și în celalate campanii, deși era implicat în coordonarea activității electorale și la nivel național”, a subliniat Doina Federovici.
În prezent, funcția de președinte PSD Botoșani este deținută interimar de deputatul Dolineaschi care deține și funcția de secretar general adjunct al PSD la nivel național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *