Geanina Pintilii nu va fi lăsată să intre în biroul directorului de la DJDP

djdp botosaniDeşi va fi repusă pe funcţie, Geanina Pintilii nu va avea acces în biroul directorului executiv al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (DJDP) Botoşani. Consilierii judeţeni vor aproba, în şedinţa de joi, numirea Geaninei Pintilii în funcţia de director al DJDP, în baza unei hotărâri judecătoreşti. 

Cu toate acestea, Pintilii nu se va bucura foarte mult de funcţia pe care o va redobândi după patru ani şi trei luni. Şeful CJ, Florin Ţurcanu, susţine că aceasta nu va putea utiliza biuroul actualului director Sorin Clim.

Acest spaţiu va fi folosit de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, care a primit sarcină de a se ocupa îndeaproape de activitatea DJDP.

Domnul Sorescu va avea un birou acolo, la Drumuri, ca să putem urmări noi de apropae activitatea. Dumnealui este normal să aibă un birou. Nu va putea sta pe hol. Biroul directorului îlk va avea domnul Sorescu”, a spus Ţurcanu.

Pintilii nu este dorită la DJDP, însă Ţurcanu este obligat să pună în aplicare hotărârea judecătorească care prevede nu doar reintegrarea pe post a directorului destituit pe 28 noiembrie 2008, ci şi plata drepturilor salariale ale acestuia din momentul concedierii până la reangajare.

Şeful CJ este nemulţumit că Geanina Pintilii nu a acceptat să participe la concursul pentru funcţia de şef Serviciu investiţii din cadrul CJ, ea solicitând să redevină director al DJDP.

Exclusiv! CJ obligat să plătească 50.000 de euro pentru schimbarea ilegală a unui director

Fost director de la Drumuri, înscris pe o funcţie de conducere la Consiliul Judeţean

Singurul candidat la concursul pentru şef Serviciu investiţii din CJ nu s-a prezentat la examen

Bombă! Geanina Pintilii îl loveşte sub centură pe Florin Ţurcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *