Activitatea de capturare a câinilor comunitari, scoasă la licitaţie

caini maidaneziDirecţia Servicii Publice, Sport şi Agrement Botoşani a scos la licitaţie activitatea de  capturare a câinilor fără stapân de pe domeniul public al municipiului Botoşani. Potrivit reprezentanţilot DSPSA, activitatea constă în capturarea, transportul şi predarea câinilor fără stăpân. Aproape 200.000 lei au fost alocaţi anul acesta pentru această activitate, respectiv 80 lei pentru un câine prins, fără TVA.

Aşteptăm ofertanţii. Anul trecut am scos această activitate la licitaşie de două ori, însă nu s-a înscris nimeni. Este o oportunitate şi pentru un tânăr care nu are bani să adune nişte bani într-un timp scurt„, a declarat Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA.

Data limită de depunere a ofertelor este 18 martie, iar câştigătoare va fi desemnată firma care oferă cel mai scăzut preţ.

One thought on “Activitatea de capturare a câinilor comunitari, scoasă la licitaţie

  1. Succes domnule primar actionati legal fara a lua in seama manifestarile ale pigmeei blonde , babelor care spun ca le plac cateii dar acasa nu au nici unul ! AM INCREDERE CA VOM DEVENI UN ORAS EUROPEAN NU ASIATIC UNDE SA NOI SI COPII NOSTRI TERORIZATI SA FIM MUSCATI ,HAITUITI PE STRAZI DE SOBOLANI ,VACI , CATEI. SUNTEM EUROPENI SAU ASIATICI? CUM SA MAI VINA UN INVESTIROT CARE SIGUR NU VA MERGE PE JOS DAR SE VA PLIMBA PRIN ORAS FARA A FI TERORIZAT DE HAITELE DE CANI PROTEJATI DE UNII CETATENI CU APUCATURI curioase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *