Alegeri interne şi în PNL Botoşani. Vezi ce zice Ţurcanu de candidatură!

Si liberalii botosaneni isi vor alege, in luna aprilie, o noua conducere a partidului. Potrivit liderului PNL Botosani, Florin Turcanu, in martie vor demara alegerile in organizatiile teritoriale, urmand ca la sfarsitul lunii aprile sa aiba loc Conferinta judeteana a PNL, gazduita de Sala Polivalenta „Elisabeta Lipa”. Florin Turcanu spune ca va candida pentru un nou mandat.

Voi candida. Noi, filialele, nu candidam cu echipa. Fiecare candideaza pentru o functie anume pe care vrea sa o obtina„, a spus Turcanu.

Florin Turcanu detine, de sambata, si functia de vicepresedinte in PNL. Este pentru prima data cand organizatia judeteana a PNL are un vicepresedinte in structura centrala a partidului.

„Orice discutie, orice hotarare in ceea ce priveste guvernarea, in ceea ce priveste dezvoltarea Romaniei, in ceea ce priveste PNL, este luata de presedinte, de vicepresedinti si Biroul Politic National. Fiind vicepresedinte, am aceasta posibilitate sa fiu alaturi de presedintele partidului, alaturi de prim-vicepresedintele partidului, de secretarul general in tot ceea ce hotaram. Sper sa pun la dispozitie experienta mea si sa putem aveam un partid puternic, un partid bine organizat”, a spus Turcanu.

5 thoughts on “Alegeri interne şi în PNL Botoşani. Vezi ce zice Ţurcanu de candidatură!

  1. O greseala istorica si o plama data peste gura democratiei, ca un partid zis liberal, condus de Badea Turcanu cu mana dictatoriala, sa cedeze tern spre stanga.El Comnadfante, El Presedinte El vice….Traiasca toti cel care-l sustin de trei orii Ura!!!

  2. Domnule Președinte va informat ca in saloane la spitalul județean nu este caldura,va rugam nu ne lăsați sa stam in frig…Multumim anticipat,ne bazat pe sufletul mare al Dvs.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dimpotriva ,Turcanu nu pare genul care sa cedeze pesedeului ,e singurul care nu i-a lasat pe rosiori sa stapaneasca Botosaniul

  4. Voi va auziti ce spneti mai electrocutatilor?… Este adevarat ca PNL-ul este la guvernare si merita toate felicitarile pentru asta! Dar cum s-a intamplat acest lucru ,a-ti uitat ? Sa va amintesc mai babuinilor; -in alianta USL. Voi pricepeti aceasta ecuatie elementara? Sau sunteti din etnia in care atunci cand unul ajunge imparat ,primul spanzurat este tat-su! Chiar v-ati pierdut si cei doi neuroni ce-i mai aveati ? Sunteti de o greata nemarginita ! Va transmit un sincer SICTIR !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *