Turcanu a stabilit prima sarcina pentru noul director de la Drumuri, Geanina Pintilii: Va merge sa inventarieze gropile din judet

turcanu
Florin Turcanu

Fostul diector al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Geanina Pintilii, va reveni la carma institutiei pina la sfarsitul acestei saptamani. Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a declarat ca numirea acesteia pe functia de director la Drumuri si Poduri se va face in sedinta de Consiliu Judetean de pe 28 februarie.  Actualul director al DJPD, Sorin Clim, va trece pe functia de sef Serviciu investitii din cadrul CJ.  

Geanina Pintilii a inaintat, saptamana trecuta, o adresă către preşedintele CJ prin care cere să fie repusă pe funcţia de director executiv al DJDP pe care a pierdut-o în 2008 în baza unei hotărâri a CJ privind revocarea mandatului său.

Pintilii a obţinut o hotărâre judecătorească potrivit căreia schimbarea sa a fost ilegală, iar acum cere reintegrarea pe post, dar şi plata despăgubirilor la nivelul salariilor cuvenite, de la data demiterii, 27 noiembrie 2008, şi până la data reintegrării efective, actualizate în raport cu indicele de inflaţie. De asemenea, ea cere şi daune morale de 20.000 de lei şi cheltuieli de judecată de 2.015 lei.

Prima sarcina pe care o va primi Geanina Pintilii va fi aceea de inventariere a gropilor din judet, in urma fenomenului de inghet-dezghet.

O asteptam cu drag, ca si asa erau probleme in judet. Trebuie sa identificam gropile din judet. De luni, sper sa intre in forta. Va merge un consilier de-al meu cu doamna director sa mosoare toate gropile, sa vedem starea drumurilor. Vor fi facute poze, masuratori clare, casa vedem de cati bani avem nevoie„, a precizat Florin Turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *