Abatorul Doly-Com din Botosani, tinta unui nou control. Vezi motivul!

abator Roma- Doly Com BotosaniScandalul carnii de cal a ajuns si in Germania. Abatorul Doly-Com din comuna Roma, judetul Botosani, a fost, la sfarsitul saptamanii trecute, tinta unui nou control dupa ce au existat suspiciuni in Germania ca s-ar fi comercializat carne de cal in loc de carne de vita, avand ca furnizori Carm-Olimp si Doly Com. Directia Sanitara Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor a luat abatorul la verificat, sambata, insa s-a constatat ca alerta este falsa.

A aparut o informare pe sistemul rapid alert, sambata, si s-au facut verificari din nou cu suspiciunea pe Doly Com. S-au facut din toate verificarile si pe partea de Germania si nu s-a dovedit, la fel, a fi nimic adevarat. Loturile nu corespund celor care le efectueaza frecvent societatea Doly-Com si nu avem probleme pe Doly-Com„, a spus Minodora Vasiliu, directorul DSVSA Botosani. 

Reprezentantii DSVSA dau asigurari ca firma botosaneana a respectat normele europene. Scandalul carnii de cal a izbucnit, saptamana trecuta, in Marea Britanie, cand a fost descoperita carne de cal in loc de carne de vita  în lasagna marca Findus. Anchetele au scos la iveala faptul ca produsele din abatorul Roma au fost etichetate corect.

One thought on “Abatorul Doly-Com din Botosani, tinta unui nou control. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *