Primaria Dorohoi solicita pentru a cincea oara prelungirea sederii sinistratilor in apartamentele de la Protectia Copilului

cjPrimaria Dorohoi a solicitat Consiliului Judetean prelungirea duratei de folosinta gratuita, pina la data de 30 iunie, a celor zece apartamente aflate in administrarea Directiei Generale de Asistenta Sociala, in vederea cazarii in continuare a persoanelor sinistrate din Dorohoi. Reprezentantii Primariei Dorohoi motiveaza ca nu au putut fi rezolvate situatiile tuturor persoanelor care au fost afectate de inundatiile din 2010, intrucat aceste persoane au locuit in calitate de chiriasi ai locuintelor inundate sau nu au avut acte de proprietate la data respectiva. Este pentru a cincea oara cand Primaria Dorohoi solicita prelungirea sederii sinistratilor in apartamentele de la Protectia Copilului.

Proiectul de hotarare privind prelungirea sederii sinistratilor in aceste apartamente a mai fost suspus spre aprobare in sedinta de Consiliu Judetean din luna ianuarie, insa nu a fost aprobat, intrucat nu a intrunit numarul de voturi. In aceste conditii, Primaria Dorohoi a revenit cu o noua solicitare, iar proiectul va fi introdus din nou pe ordinea de zi a sedintei de luna aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *