Şocant! Trei minore au fost violate, după ce au fost drogate

Parchetul BotosaniCaz şocant descoperit de oamenii legii din Botoşani. Trei minore au fost violate, după ce au fost drogate de etnobotanice. Cel care le oferea substanţele interzise era nimeni altul decât violatorul.

Procurorii Parchetului Tribunalului Botoşani au propus, duminică, iar magistraţii Tribunalului Botoşani au dispus arestarea preventivă pentru 28 de zile a lui Marcel Purav, un bărbat de 41 de ani, care este acuzat de săvârşirea a patru infracţiuni de viol şi trei infracţiuni de lipsire de libertate.

Oamenii legii au stabilit că în perioada 18 ianuarie- 23 februarie 2013, bărbatul a întreţinut raporturi sexuale cu patru femei, dintre care trei minore.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procurorul Aurel Simion, agresorul a întreţinut raporturi sexuale cu fetele în vârstă de 15, 16 şi 17 ani „prin constrângere fizică şi psihică, obligându-le la consumuri de substanţe interzise cu impact major asupra conştientizării actelor efectuate, lipsindu-le de libertate”.

Ulltima tânără, care avea 24 de ani, a fost violată la sfârşitul acestei săptămâni, într-un apartament din spatele Parcului Mihai Eminescu.

4 thoughts on “Şocant! Trei minore au fost violate, după ce au fost drogate

  1. Nu-i nimic socant in acest caz, care intamplator ,,a rasuflat”. Ele sunt foarte fregvente in randul tinerilor debusolati si lipsiti de autoritatea familiei. De acord cu arestarea si condamnarea CANALIEI , caci la 41 de ani ,babuinul trebuie sa stea in puscarie pana la sfarsitul vietii, doar ca alaturi de el ,sa mearga pentru o perioada si parintii minorelor. Daca nu cumva or fi unul in Spania , altul in Italia , sa faca odraslelor viata ,,fericita” !

  2. Doar atat ??arest preventiv ??eu sunt tot din botosani si omul asta merita inchisoare pentru ceea ce face ..plus ca mai stiu si eu alte 2 fete dar acestea nu au depus plangere din cauza amenintarilor!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *