Isteria Harlem Shake a ajuns şi la Botoşani

Câţiva tineri din Botoşani şi Dorohoi au postat pe Youtube filmuleţe cu ei dansând pe melodia Harlem Shake.
Adolescenţii s-au dezlănţuit pe ritmurile nebuneşti, ba chiar s-au şi dezbrăcat, iar clipurile pe care le-au făcut le-au postat, sâmbătă, pe canalul Youtube.De altfel, isteria Harlem Shake a cucerit întreaga Românie. Sâmbătă, în mai toate judeţele ţării, inclusiv la Iaşi, au fost organizate manifestări de câte 10 minute pe aceste ritmuri.

Harlem Shake e un dans care a pornit în 1981 din cartierul Harlem din SUA.
Dar adevărata sa evoluţie a venit după câteva clipuri postate pe YouTube, unde câțiva dansatori amatori simt ritmurile artistului Baauer, care a lansat un remix în vara lui 2012.

Vezi aici şi aici cum s-au distrat tinerii botoşăneni.

3 thoughts on “Isteria Harlem Shake a ajuns şi la Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    5 oameni, ce mai stire… Mie mi se pare mai mult ca voi cautati atentie; lasati-va, frate.. tineti-va de scoala mai bine

  2. adevarul este ca iti si trebuie putina minte pentru a face o tampenie de zbantuiala. Pacat ca avem specimene de genul asta in botosani.

  3. Manipularea psihologică se caracterizează prin faptul că acţiunea sursei este orientată prioritar asupra influenţării unor procese şi fenomene psihologice care sunt implicate în structurarea, orientarea şi susţinerea sistemului atitudinal şi comportamental al ţintei. Acestea pot fi procese din sfera percepţiei, reprezentării sociale, gândirii, afectivităţii, motivaţiei ş.a. O serie de fenomene psihice din sfera cognitivă, emoţională şi relatională pot fi instrumentalizate de manipulator, cu rezultate uneori spectaculoase în determinarea şi controlul conduitei umane, mai ales atunci când această metodă este combinată cu cea a manipulării informaţionale.
    Manipularea psihologică constă în folosirea unor tehnici speciale de declanşare, orientare şi control a unor procese şi fenomene psihice, în sensul determinării unor conduite ale ţintei care să corespundă intereselor sursei. In acest scop pot fi utilizate o multitudine de procese şi fenomene, dintre care amintim: tendinţa spre echilibru cognitiv şi emoţional, disonanţa cognitivă, comparaţia socială, efectul de amorsare, acroşare şi cel legat de angajamentul psihologic, fenomenul Oedip, efectele fricii şi recompensei pozitive asupra opţiunilor individuale, ascendenţa grupului faţă de membrii săi, efectul carismatic şi cel de nimb, fenomenul de sugestie controlată, jocul de rol etc. AM EXAMINAT EXEMPLARELE DIN FOTO BOTOSANI, EXEMPLARE DE LA PERIFERIA SOCIETATII, FRUSTATI, ETNOBOTANICI, CHILANGII DIN SCOLI ! AVEM NEVOIE DE EI PESTE 20 ANI LA FEL VOR FI MANIPULTI DE PROPRIA LOR PROSTIE! DE UNDE VINE EFECTUL??? DIN HARLEM UNUL DIN CARTIERELE NEW YORKULUI PLIN DE DROGATI , CRIMINALI , ALCOOLICI ! MODELE UMANE PENTRU EUROPA ! MU AM VAZUT MANIFESTARI DE ACEST GEN LA UNIVERSITATI HARVARD ETC! SA AUZIM DE BINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *