Note mai mari obţinute la simularea de la limba română de elevii clasei VIII-a

examen eleviNote mai mari obţinute la simularea evaluării naţionale de la limba şi literatura română. Mai multe şcoli din municipiul Botoşani au publicat deja rezultatele de la simularea de la limba şi literatura română, pe care au susţinut-o elevii de clasa VIII, iar la o primă vedere notele sunt mai mari decât cele de la simularea bacalaureatului. De exemplu, la Scoala 11 Botoşani, cea mai mică notă a fost 2,4, notă obţinută doar de un elev, iar cea mai mare 9,9, în timp ce la Colegiul Naţional „A.T.Laurian”, nota cea mai mare a fost 10, iar cea mai mică 4,6, fiind doar un singur elev respins. În general, predomină notele de 6,7 şi 8.

Sunt note mult mai bune la această simulare„, a declarat pentru BotosaniNews, Ioan Onofrei, directorul adjunct al Colegiului Naţional „A.T.Laurian”.

Inspectoratul Şcolar Judeţean urmează să facă public promovabilitatea la această simulare. Cel mai probabil rezultate mai slabe vor fi înregistrate la şcolile din mediul rural.

Simularea la matematică va avea loc pe 20 martie

One thought on “Note mai mari obţinute la simularea de la limba română de elevii clasei VIII-a

  1. se puteau obtine si note mai mari,dar subiectul 2 nu a fost pentru toti copii, multi nici nu stiu ce e ala geoparcul din tara hategului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *