Ţurcanu, ales vicepreşedinte al PNL

crin antonescu- florin turcanu PNLLiderul filialei din Botoşani a PNL, Florin Ţurcanu, a fost ales, sâmbătă seară, vicepreşedinte al partidului, la Congresul care a avut loc la Bucureşti. El va face parte din rândul celor 31 vicepreşedinţi aleşi la nivel naţional, pe lista de candidaţi propusă de preşedintele Crin Antonescu. La Congresul liberal au participat 1.437 delegaţi, dintre care 31 din Botoşani.

Sunt primul vicepreşedinte al PNL din Botoşani. Este important, dacă ţinem cont că Suceava şi Neamţ nu au vicepreşedinţi„, a spus Ţurcanu.

Conducerea PNL va fi asigurată, în aceste condiţii, de Crin Antonescu- preşedinte, Klaus Johannis- prim-vicepreşedinte, Eduard Helvig- secretar genberal şi Daniel Chiţoiu – vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind coordonarea activităţii guvernamentale şi a comisiilor de specialitate ale PNL, Radu Stroe – vicepreşedinte executiv cu atribuţii de aplicare a Statutului şi a hotărârilor partidului, Eugen Nicolăescu – vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind resursele umane, Norica Nicolai – vicepreşedinte executiv cu atribuţii în domeniul afacerilor europene, relaţiile cu ALDE şi Internaţionala Liberală şi coordonarea grupului parlamentar din PE, Mihai Voicu – vicepreşedinte executiv cu atribuţii în domeniul comunicării, Relu Fenechiu – vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind relaţia cu partidele politice, Varujan Vosganian – vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind programele şi politicile sectoriale, Puiu Haşotti – vicepreşedinte executiv cu atribuţii de coordonare a activităţii grupurilor parlamentare, Dan Motreanu – vicepreşedinte executiv cu atribuţii de coordonare a reţelei electorale, Rareş Mănescu – vicepreşedinte executiv cu atribuţii de coordonare a Consiliului de Coordonare al Municipiului Bucureşti, Marcel Vela – vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind administraţia publică, Tudor Chiuariu – vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind afaceri constituţionale, politici legislative, drepturi şi libertăţi fundamentale, Mircea Diaconu – vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind relaţiile cu societatea civilă şi minorităţi, Ovidiu Silaghi – vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind relaţiile externe, Florin Alexe – vicepreşedinte executiv cu atribuţii de coordonare a organizaţiilor speciale, dar şi Cristian Adomniţei, Cristinel Bîgiu, Ilie Bolojan, Aristotel Căncescu, Ciprian Dobre, Răducu Filipescu, Sorin Frunzăverde, Mircea Moloţ, Marian Petrache, Cornel Popa, Nicolae Robu, Dan Radu Ruşanu, Marius Stan, Romeo Stavarache, Florin Ţurcanu şi Horea Uioreanu.

9 thoughts on “Ţurcanu, ales vicepreşedinte al PNL

  1. BRAVO FLORINE! La mai mare! Nu am muncit noi degeaba si am facut 73% din oturi. Acum indreapta privirea si spre scolile din rural si da un sprijin sa-si monteze centrale termice. Cadrele didactice au votat PNL și nu au uitat ca este singurul partid care respecta intelectualii. Acum e randul vostru sa va aratati recunostinta.

  2. Nu ma onoreaza cu nimic, prezenta lui turcanu acolo ca vice pres. Daca s-ar numara ,,karatele” partidului liberal, dupa valoarea lui turcanu, rezultatul ar fi de kk-o! Noroc de prezenta in PNL si a unor oameni de valoare incontestabila , dar sa recunoastem, se vad pe-acolo si multe TURCANE RATACITE , care sunt sigur , au fost date in STRUNGA pentru MULS ! Si, sa fim seriosi, pentru ce-i bun turcanu in conducerea centrala a PNL-ului??!! Doar nu l-or fi luat pentru ,,logistica lui impecabila” , sau,, petru gandirea academica” si ,,discursul rafinat”!!!… De-ar fi un bun finantator al celor cerute de,,profesorul” si al multor altora, promise in campanie… Eu va sfatuiesc sa nu va face-ti iluzii si acum ca vine primavara , lasati ghioceii sa rasara in superba lor pozitie si n-o imitati voi in fata unui om siret, grosier in comportament si ,care se lanseaza adeseori in promisiuni fara acoperire. De-ar da D.zeu sa n-am dreptate, bine-ar fi !

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Simplu!Pentru ca Turcanu a luat apararea profesorilor,si i-a readus aminte lui Portariuc,ingamfatei Hunca,ca nu se inchid scoli,ca profesorii trebuie tratati corect ,nu ca subordonati.Felicitari domnule Turcanu ,ca spre deosebire de alti telectuali chiar va pasa de parinti ,elevi si profesori si nu urmariti doar sa puneti directori peste directori

  4. Sigur, va respecta profesorii.Doar un intelectual ca el se mai uita la profesori.Dar cum?Sprijina obtinerea de TICHETE CADOU,acordarea de 2 la suta,UN spor de mediu rural de 28 la suta cum il aveau pina in 2001?

  5. FELICITARI !!!!!!! Dar asta inseamna sa aducem Bani in judet pentru reabilitari , investitii in orice domeniu , importat e sa dam de lucru Botosanenilor

  6. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Felicitari Domnule Presedinte!Sunteti persoana cea mai potrivita pentru functia de vicepresedinte al PNL.Sunteti foarte capabil si am incredere in dumneavoastra,ca o sa faceti tot ce v-ati propus pentru acest judet…

  7. Cand esti mort, nu stii ca esti mort; doar cei din jurul tau sufera….la fel si cand esti prost… Rad de „respectul” lui Turcanu pentru intelectuali….cu hohote!

  8. Super reflectie ,,gabianakin’ ‘ ! Uite-te la babuini de tipul lui ,,mitica” (e plina tara de mitici), cum se mai pricep la intelectuali! Sunt de tot rasul!!! O fi si el tot un ,,intelectual’ ‘ de aceeasi calitate! Ai toate motivele sa razi cu hohote. Sa stii ca nu esti singurul care razi. Este in schimb, singurul motiv pentru care sa fim bucurosi vis a vis de subiectul ,,intelectualul turcanu’ ‘ ; rasul este sanatos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *