Vezi vicepreşedinţii organizaţiei TSD din municipiul Botoşani

alegeri TSD municipiul Botosani Cei 104 delegaţi la Conferinţa municipală Botoşani a Tineretului Social Democrat au ales, sâmbătă, nu doar noul preşedinte şi secretarul executiv, ci şi vicepreşedinţii. Pentru cele şapte poziţii de vicepreşedinte au candidat opt tineri.

În urma votului au fost aleşi vicepreşedinţi Bogdan Ciprian Buhăianu, Andreea Buiuc, Raul Marcel Goldenberg, Andrei Radu, Marian Bogdan Strungariu, Florin Dumitru Zbanţi şi Anca Zoiţanu.

Cel de-al optulea candidat a fost Marian Ovidiu Sveică.

Vă reamintim că preşedintele organizaţiei municipale a TSD a fost aleasă Dana Lăzăruc, iar secretar executiv Iolanda Aniţei.

One thought on “Vezi vicepreşedinţii organizaţiei TSD din municipiul Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Domnisoara presedinta a organizatie municipale de tineret….amintiti-le va rog,noilor vicepresedinti din cadrul staff-ului dumneavoastra ca nu tot ce zboara se manaca…consider ca problema cainilor, a infiintarii unei episcopii….. si a altor aberatii de genul, le revine PRIMARULUI, VICEPRIMARILOR, DOMNILOR CONSILIERI!!! ….PROBLEMA LOR GENERALA, E CEA A TINERILOR !!! … Iar apoi sunt multi din cadrul tineretului social democrat, care au participat la diferite campanii,fiind membri activi, atat pe teren cat si la birou, si sa avem pardon AU MULTI ANI IN SPATE CA MEMBRI IN PSD, nu ca altii care au ajuns in PSD si deja s-au trezit vicepresedinti peste noapte !!!. …DOMNILOR VICEPRESEDINTI, SUNTETI PREA TINERI SA DEVENITI DIN PRIMA „POLITICIENI” IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI…luati aminte la ce a spus domnul Razvan Rotaru, traiti-va tineretea, lasati politica pentru mai tarziu !!!. …FITI TINERI PENTRU TINERII BOTOSANENI !!! …. Va multumesc !!! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *