Andrei Dolineaschi, susţinut pentru funcţia de secretar general al PSD

Gheorghe Vazdoaga la Conferinta TSD BotosaniSecretarul executiv al PSD Botoşani, Gheorghe Vâzdoagă, a declarat, sâmbătă, la Conferinţa organizaţiei munici pale a TSD, că organizaţia judeţeană a PSD îl va susţine, la Congresul din 19-20 aprilie, pe preşedintele său, deputatul Andrei Dolineaschi, să obţină funcţia de secretar general al Consiliului Naţional al PSD.

El i-a încurajat pe tinerii din PSD să fie alături de acţiunile partidului, având sansa de a promova, în condiţiile în care PSD încurajează valorile şi munca.

În PSD, tinereţea nu este un handicap. Cred că suntem un partid care ne promovăm tinerii cu adevărat valoroşi. Avem tineri parlamentari de o vârstă apropiată cu dumneavoastră”, a afirmat

One thought on “Andrei Dolineaschi, susţinut pentru funcţia de secretar general al PSD

  1. Nu numai ca tineretea nu este un handicap, dimpotriva este un mare capital, care pentru un tanar ca Dolineaschi , sau ca multi altii ca el , reprezinta atuul pentru ocuparea unor functii de conducere in PSD. De regula se spune despre tinerii din politica romaneasca in general, nu numai din PSD in special, ca sunt lipsiti de experenta. Care experenta ? Cea comunista ?! Ca doar astfel de experenta are Basescu, Constantinescu , Hrebenciuc , Miki Spaga, Nastase , Iliescu si acum, mult bocitul Contac al Botosaniului si cati alti ,,ursi polari” or mai fi prin politica aceasta romaneasca!… Si ; ce-a iesit in acesti 23 de ani? Va place cum a ajuns tara aceasta condusa de ,,expertii” mentionati? Mie nu! Si sunt de varta lor , mai precis a lui Basescu. Speranta este generatia tanara ! Trebuie doar selectati corect, ei intre ei , nu de noi, noi trebuie doar sa facem un pas in spate si sa -i creditam cu incredere. Dolineaschi este unul dintre tinerii cu viitor politic si trebuie sa aiba functii innalte , pentru a-si proba capacitatile. Este bine pregatit , este serios, are un comportament educat , deci d.le Vazdoaga, uitati-va in buletinul propriu, poate handicapul este in alta parte!… Ce spune-ti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *