Stelian Aivăncesei, reangajat ca şef birou RUNOS la Spitalul Judeţean pentru a cincea oară

Stelian Aivancesei
Stelian Aivancesei

Un fost angajat al Spitalului Judeţean va trebui să fie repus pe funcţie pentru a cincea oară, în urma unei decizii a Curţii de Apel Suceava. Juristul Stelian Aivăncesei a contestat anul trecut în instanţă concedierea sa la Tribunalul Botoşani. Instanţa botoşăneană nu i-a dat câştig de cauză şi a făcut recurs la Curtea de Apel Suceava. Aici, a câştigat procesul şi urmează să fie repus pe funcţie. Mai mult, acesta va primi şi aproape 20.000 de lei, plăţile compensatorii. Decizia este irevocabilă şi a fost luată joi de către instanţa suceveană, potrivit căreia „obligă intimatul Spitalul Judeţean de Urgenţă să reintegreze pe contestatorul Aivăncesei Stelian pe postul deţinut anterior concedierii”.

Spitalul va fi obligat să plătească şi o despăgubire egală cu salariile indexate, majorate şi reactualizate, suma totală apropiindu-se de 20.000 de lei.

Fostul şef al Serviciului Resurse Umane din cadrul Spitalului Judeţean a dat în judecată conducerea spitalului în luna martie a anului trecut, după ce a fost concediat la doar câteva luni de la reangajarea obţinută tot în instanţă. Aivăncesei a fost trecut de pe funcţia de şef RUNOS pe un post de consilier juridic, post pe care l-a refuzat.

One thought on “Stelian Aivăncesei, reangajat ca şef birou RUNOS la Spitalul Judeţean pentru a cincea oară

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    si totusi cine a facut parte din completul de la botosani care a respins actiunea contestatorului? daca curtea de aapel a schimbat radical sentinta tribunalului botosani inseamna ca judecatul de la noi este incompetent. normal, intr-o activitate daca gresesti esti sanctionat, daca gresesti de doua sau mai multe ori esti dat afara. de ce nu se intampla asta in cazul judecatorilor? de aici incepe ilegalitatea si inechitatea tragerii la raspundere. de asemeni cine raspunde pentru banii pe care statul ii va plati acestui om?mie nu-mi convine ca un directoras sa se joace pe banii mei fara sa raspunda pentru prejudiciul creat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *