Urmarire ca în filme, după nişte hoţi de cablu

sigla post politiePolitistii din comuna Andrieseni au incercat sa traga pe dreapta un autoturism pentru un control de rutina, dar soferul nu numai ca nu a oprit, dar a accelerat si a incercat sa scape de echipajul de politie. Oamenii legii s-au urcat in masina si au inceput sa urmareasca autoturismul. S-a intamplat joi noapte, in jurul orei 01.00, iar soferul si pasagerii nu au fost usor de oprit. Au gonit pe raza localitatii, iar la un moment dat, au abandonat masina si au luat-o la fuga pe un camp. Politistii au amenintat ca vor folosi arma din dotare, iar cei trei s-au speriat, intr-un final, si s-au predat. Se ascundeau de politisti pentru ca furasera cablu de telecomunicatii.

„In timp ce îsi desfasurau activitatea de patrulare, politistii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a soferului unui autoturism care se deplasa pe raza comunei Andrieseni. Întrucât soferul nu a oprit, s-a procedat la urmarirea autoturismului, moment în care cei trei ocupanti au abandonat autovehiculul si au fugit spre câmp, fiind însa prinsi de politisti. S-a stabilit faptul ca cei trei suspecti, respectiv Ionut C., de 21 de ani, Marius C., de 24 de ani si Adrian L., de 25 de ani, toti din judetul Botosani, au sustras cablu de telecomunicatii, iar cu ocazia audierilor au recunoscut comiterea faptei. Identificati au fost alti doi suspecti, Silviu T., de 23 de ani si Ionut L., de 20 de ani, acestia fiind suspecti de comiterea mai multor fapte de acest gen”, a spus Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Prejudiciul în valoare de 9.000 lei a fost recuperat si predat persoanei vatamate, cei cinci suspecti fiind retinuti pentru 24 de ore.

Sursa: Buna Ziua Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *