Jandarmi în civil pe lângă şcoli. Vezi zonele unde acţionează!

sedinta directori scoliReprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi au dispus măsuri sporite în vederea protecţiei elevilor din unităţile de învăţământ. De aproape două luni, jandarmi în civil desfăşoară misiuni în jurul şcolilor, pentru a identifica toate persoanele care nu-şi justifică prezenţa în apropierea unităţilor de învăţământ. Col. Marin Lupu, adjunct al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, a declarat, vineri, în cadrul unei şedinţe cu directorii de şcoli, că jandarmii îmbrăcaţi în civil patrulează în principal în zonele Liceului „Elie Radu”, Liceului Pedagogic, dar şi în zona Liceului Agricol.

Vreau să vă spun că dă multe roade. Există personal dispus în civil şi stă când ies copii din şcoală, când vin copii la şcoală. Supraveghem itinerariul de deplasare şi mai ales zonele în care sunt îmbarcaţi copiii care fac naveta, respectiv zona Select, Săveni. Am început deja să constatăm infracţiuni„, a precizat Lupu.

Adjunctul IJJ a cerut directorilor de şcoli ca atunci când persoane străine pătrund în interiorul şcolii să fie chemaţi jandarmii.

” Amenda pentru intrarea în şcoli este de la 500 la 1500 lei. Aş ruga să informaţi pe cei care abuzează de chestia asta. Chemaţi jandarmii să aplice sancţiuni. Numai sancţiunea îi poate corecta. Să nu mai aveţi probleme de distrugeri din zona şcolilor„, a adăugat Marin Lupu.

2 thoughts on “Jandarmi în civil pe lângă şcoli. Vezi zonele unde acţionează!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    felicitari ,ar fi super bine daca ar face si treaba daca tot merg la patrulat ….numai ca majoritatea se uita ei dupa fete …dar si asta e o treaba ….dumneavoastra ati vazut ce e seara in fata liceului pedagogic …ati luat masuri …ce faceti ….aveti si agenti de paza si ce fac…surpriza …se agata de fete taman tocmai ei…bine le pazesc…nu zic adevarul….

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    PUNETI LUPUL PAZNIC LA OI* DUMNEAVOASTRA SI CEI DIN CONDUCEREA LICEULUI PEDAGOGIC STIU CE FAC CHIAR SI AGENTII DE PAZA … ACOLO TREBUIE PAZITA SI PUSE CAMERE PANA DINCOLO DE OVISIM….PT CA PE ACEA STRADA E FOARTE PEICULOS PT COPII NOSTRI… VIN FEL DE FEL DE PERSOANE SI MASINI SI URMARESC COPII SI IN GENERAL FETELE…E UN DEZASTRU SI UN HAOS TOTAL…PANA SI PROFESORII SUNT AGRESATI….PE ACEA STRADA…AR FI O MINUNE SA FIE MONITORIZATA SAU MACAR SEARA DUPA ORA SASE SA PATRULEZE ECHIPA….DAR EI NU AU TIMP …PT CA SI EI OCHESC PROFESORI SI FETE CHIAR SI BAIETILOR LI SE FAC FEL DE FEL DE FARSE URATE…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *