Scandalagiu de 19 ani, potolit de jandarmi după ce a distrus geamul unui bar

jandarmiUn tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a distrus geamul unui bar. Joi seară, în jurul orelor 2105, în urma unui apel 112, un echipaj de jandarmi s-a deplasat pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoşani, unde administratorul unui bar sesiza faptul că un tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a distrus geamul termopan de la intrarea în bar.

Cele sesizate s-au confirmat, fiind identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Botoşani, fără antecedente penale. Din verificările efectuate la faţa locului de către echipa operativă a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, s-a stabilit că tânărul în cauză, după ce a consumat băuturi alcoolice în barul  de pe strada Tudor Vladimirescu, a început să facă scandal, iar administratorul i-a cerut să părăsească localul. Iniţial, tânărul a refuzat, dar în cele din urmă a plecat. S-a întors însă şi, găsind uşa de intrare închisă, a lovit cu pumnul în geamul din termopan, spărgându-l.  Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 300 lei, nu a fost recuperat.

 Jandarmii i-au întocmit actele de constatare , fiind suspect de săvârşirea infracţiunii de ,,distrugere”, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru soluţionare.

Totodată, jandarmii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei pentru proferare de injurii, provocare de scandal şi refuzul de a pãrãsi barul la cererea îndreptãţitã a administratorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *