Doar doi candidaţi au mai rămas în cursa pentru şefia Secţiei de etnografie. Vezi cine sunt!

muzeu etnografieDoar doi candidaţi se vor prezenta la următoarea probă a concursului pentru ocuparea postului de şef secţie etnografie a Muzeului Judeţean Botoşani. Din cei nouă candidaţi înscrişi, s-au prezentat, joi, la proba scrisă doar şase. În urma susţinerii examenului, au fost declaraţi admişi soţia subprefectului Sebastian Tocariu, Laura Maria Tocariu, şi fostul muzeograf-şef al Memorialului Ipotesti, Ana Florescu. Cele două au obţinut la această probă peste 70 puncte şi se vor prezenta la proba de interviu de săptămâna următoare.

Brânză Ștefan Cătălin, Cimpoi Adrian,  Aioanei Oana Maria şi Monica Mandache au obţinut la proba scrisă sub 20 puncte, în timp ce Luca Cătălin Viorel, Macovei Daniel şi Presecaru Marian au fost absenţi. 

rezultate prima proba concurs Muzeul Judetean Botosani

5 thoughts on “Doar doi candidaţi au mai rămas în cursa pentru şefia Secţiei de etnografie. Vezi cine sunt!

  1. Concursul este organizat pentru nevasta subprefectului Tocariu. Ana Florescu joaca, cu buna stiinta, in aceasta piesa jalnica. Ana Florescu este de cativa ani buni Sef la Sectia de Arta a Muzeului Judetean. N-are niciun sens sa candideze pentru un post similar.

  2. Alin… esti super tare. De unde ai asa de multe informatii? Ori esti indragostit de Ana (????) si ii o urmaresti toti pasii din umbra ori esti vre-un fost coleg – incompetent- ca asa sunt multi de la Memorial.

  3. Dar de ce nu putea sa ramana Steliana Baltuta sa se bucure de rodul muncii sale si trebuia neaparat sa pensioneze si sa angajeze alta persoana cu pile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *