Prins în flagrant de poliţişti în timp ce a spart un magazin de telefoane mobile

telefoane mobileMiercuri, în jurul orei 03.50,  Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizata prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe Calea Națională s-a declanşat alarma la  o societate comercială.

Patrula de poliţie deplasată la faţa locului l-a surprins în flagrant pe  Tudor S., de 27 ani, din comuna  Stauceni, care, prin spargerea unui geam, a pătruns într-un magazin de telefoane mobile şi a sustras două telefoane mobile şi diferite accesorii, în valoare de aproximativ 600 lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și restituite părţii vătămate.

Din cercetările efectuate, s-a mai stabilit că tănărul este suspect şi de comiterea unui furt de auto în 5 septembrie 2012, precum şi de comiterea unui furt de telefon mobil dintr-un magazin de specialitate.

Faţă de S. Tudor s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană a cărui permis de conducere este anulat şi furt calificat în formă continuată.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 ore în arestul I.P.J. Botoşani,  urmând ca în data de 21 februarie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *