Reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu, discutată cu ministrul Liviu Dragnea

Teatrul "Mihai Eminescu"
Teatrul "Mihai Eminescu"

Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, s-a întâlnit, miercuri, cu viceprim-ministrul şi ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, căruia i-a solicitat sprijinul pentru finanţarea mai multor proiecte de interes local. În cadrul întâlnirii s-a stabilit deblocarea şi urgentarea proiectului de reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu din municipiul Botoşani.

Domnul viceprim-ministru m-a asigurat de tot sprijinul său pentru municipiul Botoşani, mai ales în ce priveşte derularea proiectelorcu finanţare europeană. Am convenit ca în cel mult două săptămânisă îi trimit la minister spre aprobare documentaţia pentruproiectul de reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu, în valoare de 5 milioane de euro”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Edilul municipiului Botoşani a mai adăugat că Ministerul Dezvoltării Regionale va sprijini Primăria în proiectele de reabilitare termică a blocurilor şi în pre-finanţarea proiectului privind „Parcul Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa”.

Domnul viceprim-ministru mi-a spus că pot miza pe susţinerea domniei saleîn ceea ce priveşte reabilitarea termică a blocurilor – una din promisiunile mele electorale importante. De asemenea, am primit asigurări că nu vom întâmpina probleme cu prefinanaţarea proiectului „Parculuide la Cornişa”. Ideea e că de acum înainte vom avea o colaborare directă în toate proiectele Primăriei care intră în sfera Ministerului Dezvoltării Regionale”, a precizat Portariuc.

Un alt proiect aprobat în cadrul discuţiei cu viceprim-ministrul este Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică care va fi realizat în Centrul Vechi al municipiului Botoşani.

Sursa: Comunicat de presă Primăria Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *